Blander som ingen andre

På kjøkkenet, som i livet, ligger hemmeligheten i å sette sammen de riktige ingrediensene. Det er du som må velge de du foretrekker, men ingen vet å blande dem som oss! Fra tørket til frossen frukt, fra frø til grønnsaker; vi tilbyr deg alltid den beste blandingen. For rask, men sunn mat. For et kompromissløst liv.

Den beste blenderen som finnes!

Blenderen Power Plus ARTISAN KitchenAid vil hjelpe deg med å lage de mest helsebringende oppskrifter, fra supper til sauser, og resultatene vil alltid være kremete og fløyelsaktige.

En eksklusiv, gradert, varmeregulerende koble.

Denne spesielle funksjonen gjør det mulig å tilberede en suppe på bare 5 minutter.

Motor med toppeffekt på 3,5 hestekrefter

Den blander enhver type ingrediens enkelt og hurtig for å lage frukt- og grønnsakssmoothies, kremete grønnsaksblandinger, fruktjuicer, peanøttsmør, sauser og mye, mye mer.

Forhåndsinnstilte Adapti-Blend- programmer

Blander dine ingredienser i all enkelhet takket være de tre programmene Adapti-Blend: smoothies, juicer og supper. Hvert program har et unikt utvalg av valgbare hastigheter, som hver er prosjektert for en spesifikk konsistens.

Hurtigere, mer kremaktig mat

En blender med utrolig kraft, i stand til å lage sunne måltider: den blander frø, grønnsaker, tørket og frossen frukt for kremete smoothies, juicer, kremer og supper raskt og kjempeenkelt.Dessuten, takket være dens eksklusive graderte koble med varmekontroll kan du blande og varme opp en suppe på bare fem minutter. For en sunn og rask ernæring.

Finn den blandingen som passer deg best med rådene fra Tess Master!

Se videoene med oppskrifter

Ta en titt på våre videoer med oppskrifter! Det kan jo godt tenkes at de gir deg inspirasjon for din neste, smakfulle kreasjon!

Last ned oppskriftsboken

Leter du etter inspirasjon for sunne og smakfulle oppskrifter? Smoothies, supper, sauser og fruktjuicer: Du vil kunne oppdage en helt ny verden i vår kjøkkenbok!

LAST NED

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.