KitchenAid for veldedighet


Cook for the Cure er et initiativ som ble startet i 2001 for å gi mat- og KitchenAid-entusiaster muligheten til å støtte Susan G. Komen Foundation i kampen mot brystkreft.
Organisasjonens mål er å skape bevissthet blant kvinner, og samtidig sette fokus på viktigheten med forebygging og behandling. Etter initiativets suksess i USA, ble programmet Cook for the Cure utvidet til Europa. En andel av overskuddet fra spesialutgaver av små apparater – først tilgjengelig i blekrosa, og deretter senere i klar metallisk fuksia – gikk til Breast Cancer Foundation, en internasjonal organisasjon med medlemmer som inkluderer Susan G. Komen Foundation i Italia og Tyskland, Breast Cancer Heaven i Storbritannia, Cancer du sein: Parlons-en i Frankrike og Rosa sløyfe- og Think Pink-kampanjene i Holland og Belgia.
Rosa: et symbol på håp.
Den rosa sløyfen som symboliserer brystkreftbevissthet, inspirerte den nye serien i metallisk fuksia. Seriens ubestridelige sjarme og lyse, trendy finish vil garantert lokke frem et smil til de som daglig kjemper mot sykdommen. Overskuddet vil fortsatt støtte forskning som leter etter en kur for brystkreft.

 

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.