Trinn 1
Ha eggeplommer og juice fra én sitron i kolben til en foodprosessor.
Trinn 2
Ha i pepper og salt.
Trinn 3
Start å blande på hastighet 2.
Trinn 4
Hell olivenoljen langsomt i en svært tynn, jevn strøm til en kremet saus begynner å dannes.
Trinn 5
Bland til teksturen ligner en kremet og jevn majones.
Trinn 6
Ha i finhakket hvitløk, og bland i ti sekunder til.
Trinn 7
Deilig sammen med frityrstekte blekksprutringer.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Ha eggeplommer og juice fra én sitron i kolben til en foodprosessor.
Trinn 2
Ha i pepper og salt.
Trinn 3
Start å blande på hastighet 2.
Trinn 4
Hell olivenoljen langsomt i en svært tynn, jevn strøm til en kremet saus begynner å dannes.
Trinn 5
Bland til teksturen ligner en kremet og jevn majones.
Trinn 6
Ha i finhakket hvitløk, og bland i ti sekunder til.
Trinn 7
Deilig sammen med frityrstekte blekksprutringer.