Forrige side
Sunn mat

Aubergin- og quinoaravioli med mynte

Varm 3 ss olje i stekepanne over middels varme. Tilsett sjalott-løk, rør til det er mykt i ca. 1-2 minutter. Dryss over ¼ ts salt. Tilsett aubergin i terninger, quinoa og 1 glass vann. Rør til alt vann er fordampet, ca. 10 minutter. Ta vekk fra varmeplaten.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Raviolirulle

Raviolirulle

Detaljer

10

Ingredienser

12

Slik gjør du

Tid

60'

Forberedning

25'

Tilberedelse

85'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 250 gaubergin
  • 25 gsjalottløk
  • 15 gquinoa
  • 100 grevet parmesanost
  • 15 gfriske mynteblader
  • 200 ghvetemel
  • 2egg
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
  • 500 gaubergin
  • 50 gsjalottløk
  • 30 gquinoa
  • 200 grevet parmesanost
  • 30 gfriske mynteblader
  • 400 ghvetemel
  • 4egg
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
  • 750 gaubergin
  • 75 gsjalottløk
  • 50 gquinoa
  • 300 grevet parmesanost
  • 50 gfriske mynteblader
  • 600 ghvetemel
  • 6egg
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Varm 3 ss olje i stekepanne over middels varme. Tilsett sjalott-løk, rør til det er mykt i ca. 1-2 minutter. Dryss over ¼ ts salt. Tilsett aubergin i terninger, quinoa og 1 glass vann. Rør til alt vann er fordampet, ca. 10 minutter. Ta vekk fra varmeplaten.

  • Trinn 2

    Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett stekt aubergin, hakkede mynteblader og halvparten av parmesanosten. Visp på hastighet 6 til det er god sammenblandet.

  • Trinn 3

    Tilsett egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 4

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 5

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 6

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

  • Trinn 7

    Fest ravioliinnsatsen til kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 8

    Når ravioliinnsatsen er festet, sett pastabåndene på begge sider og begynn å mate gjennom tilbehøret med den spesialtilpassede skjeen som fulgte med, så pastaen ikke blir overfylt.

  • Trinn 9

    Når raviolien er formet, del de forsiktig fra hverandre.

  • Trinn 10

    Kok opp det saltede vannet, tilsett raviolien og kok deretter i 3-4 minutter.

  • Trinn 11

    Hell i dørslag og fordel på 4 tallerkener. Hell over litt olivenolje og dryss over restene av parmesanosten.

  • TIPS

    Dryss over litt finrevet sitronskall før servering.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Aubergin- og quinoaravioli med mynte

Trinn 1

Varm 3 ss olje i stekepanne over middels varme. Tilsett sjalott-løk, rør til det er mykt i ca. 1-2 minutter. Dryss over ¼ ts salt. Tilsett aubergin i terninger, quinoa og 1 glass vann. Rør til alt vann er fordampet, ca. 10 minutter. Ta vekk fra varmeplaten.

Trinn 2

Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett stekt aubergin, hakkede mynteblader og halvparten av parmesanosten. Visp på hastighet 6 til det er god sammenblandet.

Trinn 3

Tilsett egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 4

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 5

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 6

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

Trinn 7

Fest ravioliinnsatsen til kjøkkenmaskinen.

Trinn 8

Når ravioliinnsatsen er festet, sett pastabåndene på begge sider og begynn å mate gjennom tilbehøret med den spesialtilpassede skjeen som fulgte med, så pastaen ikke blir overfylt.

Trinn 9

Når raviolien er formet, del de forsiktig fra hverandre.

Trinn 10

Kok opp det saltede vannet, tilsett raviolien og kok deretter i 3-4 minutter.

Trinn 11

Hell i dørslag og fordel på 4 tallerkener. Hell over litt olivenolje og dryss over restene av parmesanosten.

TIPS

Dryss over litt finrevet sitronskall før servering.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.