Forrige side
Fra matskapet

Bananbrød

Det perfekte, søte bananbrødet med sjokoladedråper er en amerikansk klassiker.

Begynn å lage mat

Detaljer

7

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

60'

Tilberedelse

75'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1modne bananer
  • 1egg
  • 83,3 ghvetemel
  • 3,3 gbakepulver
  • 33,3 gbrunt sukker
  • 43,3 gsmør, smeltet
  • 40 gsjokoladedråper
  • 2modne bananer
  • 2egg
  • 166,7 ghvetemel
  • 6,7 gbakepulver
  • 66,7 gbrunt sukker
  • 86,7 gsmør, smeltet
  • 80 gsjokoladedråper
  • 3modne bananer
  • 3egg
  • 250 ghvetemel
  • 10 gbakepulver
  • 100 gbrunt sukker
  • 130 gsmør, smeltet
  • 120 gsjokoladedråper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Skrell bananene og del dem inn i mindre biter. Legg dem i bollen til kjøkkenmaskinen med flatvispen med fleksibel kant, og mos bananene på hastighet 2 i 1 minutt. 

  • Trinn 2

    Tilsett eggene og kjør igjen i ett minutt på hastighet 2.

  • Trinn 3

    Tilsett mel, bakepulver, sukker og smeltet smør, og visp i to minutter. 

  • Trinn 4

    Når røren er jevn, tilsetter du sjokoladebiter og blander dem inn i røren.

  • Trinn 5

    Dekk en brødform med bakepapir, og hell i røren.

  • Trinn 6

    Valgfritt: Skrell en ekstra banan, og skjær den på langs. Legg den oppå røren.

  • Trinn 7

    Stekes i 1 time på 180 °C i forvarmet ovn. Kaken bør være helt avkjølt før du tar den ut av formen. 

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Bananbrød

Trinn 1

Skrell bananene og del dem inn i mindre biter. Legg dem i bollen til kjøkkenmaskinen med flatvispen med fleksibel kant, og mos bananene på hastighet 2 i 1 minutt. 

Trinn 2

Tilsett eggene og kjør igjen i ett minutt på hastighet 2.

Trinn 3

Tilsett mel, bakepulver, sukker og smeltet smør, og visp i to minutter. 

Trinn 4

Når røren er jevn, tilsetter du sjokoladebiter og blander dem inn i røren.

Trinn 5

Dekk en brødform med bakepapir, og hell i røren.

Trinn 6

Valgfritt: Skrell en ekstra banan, og skjær den på langs. Legg den oppå røren.

Trinn 7

Stekes i 1 time på 180 °C i forvarmet ovn. Kaken bør være helt avkjølt før du tar den ut av formen. 

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.