Ingredienser
Trinn 1
Lag salvie- og honningsirupen. Ha ½ kopp (120 ml) honning og ½ kopp (120 ml) vann i en gryte, og tilsett 5 kvister frisk salvie. Sett gryten på middels høy varme, og kok opp blandingen. Skru varmen ned til middels høy, og la småkoke i 15 minutter. Skru av varmen, og la sirupen avkjøles i 30 minutter. Fjern deretter salvien.
Trinn 2
Ha frossen ananas, vodka, limejuice og salvie- og honningsirupen i blenderen. Miks på smoothieinnstillingen. La blenderen kjøre hele syklusen. Server umiddelbart, pyntet med et ristet salvieblad. MERK: Du kan riste salviebladene ved å bruke en matpinsett til å holde bladene over en åpen flamme til kantene er lett svidd. Har du ikke frossen ananas? Bare skrell og fjern kjernen fra en frisk ananas. Skjær ananasens fruktkjøtt i lange strimler, og skjær deretter strimlene i små terninger. Legg terningene utover et brett, og sett i fryseren til de er faste (rundt 30–45 minutter).
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Lag salvie- og honningsirupen. Ha ½ kopp (120 ml) honning og ½ kopp (120 ml) vann i en gryte, og tilsett 5 kvister frisk salvie. Sett gryten på middels høy varme, og kok opp blandingen. Skru varmen ned til middels høy, og la småkoke i 15 minutter. Skru av varmen, og la sirupen avkjøles i 30 minutter. Fjern deretter salvien.
Trinn 2
Ha frossen ananas, vodka, limejuice og salvie- og honningsirupen i blenderen. Miks på smoothieinnstillingen. La blenderen kjøre hele syklusen. Server umiddelbart, pyntet med et ristet salvieblad. MERK: Du kan riste salviebladene ved å bruke en matpinsett til å holde bladene over en åpen flamme til kantene er lett svidd. Har du ikke frossen ananas? Bare skrell og fjern kjernen fra en frisk ananas. Skjær ananasens fruktkjøtt i lange strimler, og skjær deretter strimlene i små terninger. Legg terningene utover et brett, og sett i fryseren til de er faste (rundt 30–45 minutter).