Ingredienser
Trinn 1
Knus kjeksen til små smuler og ha i smeltet smør. Bland godt med en skje.
Trinn 2
Trykk kjeksblandingen ned i en smurt springform med et glass eller målebeger.
Trinn 3
Stek bunnen i 15 minutter på 180 grader i en forvarmet ovn.
Trinn 4
Ha kremost og sukker i en bolle og bland med den trådløse håndmikseren.
Trinn 5
Ha i rømme og egg og bland til alt er godt blandet sammen. Hell røren over den stekte bunnen.
Trinn 6
Bruk en liten skje og ha i litt bringebærcoulis flere plasser i ostekakefyllet og bruk et langt spyd til å streke coulisen over toppen av kaken.
Trinn 7
Stek i 45 minutter på 160 grader i en forvarmet ovn.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Knus kjeksen til små smuler og ha i smeltet smør. Bland godt med en skje.
Trinn 2
Trykk kjeksblandingen ned i en smurt springform med et glass eller målebeger.
Trinn 3
Stek bunnen i 15 minutter på 180 grader i en forvarmet ovn.
Trinn 4
Ha kremost og sukker i en bolle og bland med den trådløse håndmikseren.
Trinn 5
Ha i rømme og egg og bland til alt er godt blandet sammen. Hell røren over den stekte bunnen.
Trinn 6
Bruk en liten skje og ha i litt bringebærcoulis flere plasser i ostekakefyllet og bruk et langt spyd til å streke coulisen over toppen av kaken.
Trinn 7
Stek i 45 minutter på 160 grader i en forvarmet ovn.