Forrige side
Søte besettelser

Brownieostekake med bringebær

Dessert

Fantastisk dessert som kombinerer to av de aller beste kakene: brownie og ostekake!.

Begynn å lage mat

Detaljer

7

Ingredienser

10

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

30'

Tilberedelse

60'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1egg, romtemperert
  • 38,3 gsmeltet smør
  • 40 gsjokoladedråper
  • 23,3 ghvetemel
  • 116,7 gkremost
  • 88,3 gsukker
  • 41,7 gbringebær
  • 2egg, romtemperert
  • 76,7 gsmeltet smør
  • 80 gsjokoladedråper
  • 46,7 ghvetemel
  • 233,3 gkremost
  • 176,7 gsukker
  • 83,3 gbringebær
  • 3egg, romtemperert
  • 115 gsmeltet smør
  • 120 gsjokoladedråper
  • 70 ghvetemel
  • 350 gkremost
  • 265 gsukker
  • 125 gbringebær
Lag det nå
  • Trinn 1

    Tilsett det smeltede smøret og 200 g sukker i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp.

  • Trinn 2

    Vri hastighetsspaken til hastighet 4, og pisk til smøret blir hvitt og luftig.

  • Trinn 3

    Tilsett 2 egg, og bland på hastighet 2 til alle ingrediensene er blandet sammen.

  • Trinn 4

    Smelt sjokoladebitene i mikrobølgeovn på middels varme. Tilsett den smeltede sjokoladen i bollen til kjøkkenmaskinen, og bland på hastighet 2.

  • Trinn 5

    Tilsett mel, og bland på hastighet 2 igjen til alle ingrediensene så vidt er blandet sammen.

  • Trinn 6

    Fordel røren jevnt utover i bakeformen kledd med bakepapir, og legg den til side.

  • Trinn 7

    Bland sammen kremost, 1 egg og 65 g sukker i en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp på hastighet 4.

  • Trinn 8

    Fordel kremostblandingen over sjokoladekakerøren. Bruk en gaffel og bland de to lagene av røren forsiktig med oppover- og sikksakkbevegelser.

  • Trinn 9

    Legg bringebærene oppå røren.

  • Trinn 10

    Stek i forvarmet ovn på 180 grader i 30 minutter. La kaken avkjøles før servering.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Brownieostekake med bringebær

Trinn 1

Tilsett det smeltede smøret og 200 g sukker i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp.

Trinn 2

Vri hastighetsspaken til hastighet 4, og pisk til smøret blir hvitt og luftig.

Trinn 3

Tilsett 2 egg, og bland på hastighet 2 til alle ingrediensene er blandet sammen.

Trinn 4

Smelt sjokoladebitene i mikrobølgeovn på middels varme. Tilsett den smeltede sjokoladen i bollen til kjøkkenmaskinen, og bland på hastighet 2.

Trinn 5

Tilsett mel, og bland på hastighet 2 igjen til alle ingrediensene så vidt er blandet sammen.

Trinn 6

Fordel røren jevnt utover i bakeformen kledd med bakepapir, og legg den til side.

Trinn 7

Bland sammen kremost, 1 egg og 65 g sukker i en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp på hastighet 4.

Trinn 8

Fordel kremostblandingen over sjokoladekakerøren. Bruk en gaffel og bland de to lagene av røren forsiktig med oppover- og sikksakkbevegelser.

Trinn 9

Legg bringebærene oppå røren.

Trinn 10

Stek i forvarmet ovn på 180 grader i 30 minutter. La kaken avkjøles før servering.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.