Trinn 1
Tilsett det smeltede smøret og 200 g sukker i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp.
Trinn 2
Vri hastighetsspaken til hastighet 4, og pisk til smøret blir hvitt og luftig.
Trinn 3
Tilsett 2 egg, og bland på hastighet 2 til alle ingrediensene er blandet sammen.
Trinn 4
Smelt sjokoladebitene i mikrobølgeovn på middels varme. Tilsett den smeltede sjokoladen i bollen til kjøkkenmaskinen, og bland på hastighet 2.
Trinn 5
Tilsett mel, og bland på hastighet 2 igjen til alle ingrediensene så vidt er blandet sammen.
Trinn 6
Fordel røren jevnt utover i bakeformen kledd med bakepapir, og legg den til side.
Trinn 7
Bland sammen kremost, 1 egg og 65 g sukker i en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp på hastighet 4.
Trinn 8
Fordel kremostblandingen over sjokoladekakerøren. Bruk en gaffel og bland de to lagene av røren forsiktig med oppover- og sikksakkbevegelser.
Trinn 9
Legg bringebærene oppå røren.
Trinn 10
Stek i forvarmet ovn på 180 grader i 30 minutter. La kaken avkjøles før servering.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Tilsett det smeltede smøret og 200 g sukker i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp.
Trinn 2
Vri hastighetsspaken til hastighet 4, og pisk til smøret blir hvitt og luftig.
Trinn 3
Tilsett 2 egg, og bland på hastighet 2 til alle ingrediensene er blandet sammen.
Trinn 4
Smelt sjokoladebitene i mikrobølgeovn på middels varme. Tilsett den smeltede sjokoladen i bollen til kjøkkenmaskinen, og bland på hastighet 2.
Trinn 5
Tilsett mel, og bland på hastighet 2 igjen til alle ingrediensene så vidt er blandet sammen.
Trinn 6
Fordel røren jevnt utover i bakeformen kledd med bakepapir, og legg den til side.
Trinn 7
Bland sammen kremost, 1 egg og 65 g sukker i en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp på hastighet 4.
Trinn 8
Fordel kremostblandingen over sjokoladekakerøren. Bruk en gaffel og bland de to lagene av røren forsiktig med oppover- og sikksakkbevegelser.
Trinn 9
Legg bringebærene oppå røren.
Trinn 10
Stek i forvarmet ovn på 180 grader i 30 minutter. La kaken avkjøles før servering.