Trinn 1
Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett skinke, fersk geitost, béchamel, jordet muskatmos, salt og pepper. Visp på hastighet 3 til det er god sammenblandet.
Trinn 2
Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 3
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 4
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 5
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4.
Trinn 6
Kutt pastaarkene i firkanter. Bre fyllet ut over alle firkantene. Bøy firkantene til motsatt hjørne, og gjenta prosessen slik at du får flere trekanter. Gjenta med resterende ingredienser.
Trinn 7
Plasser trekantene på et smurt bakebrett.
Trinn 8
Hell melken over brettet og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 35 minutter.
TIPS
Rist og stek 1 courgette, tilsett litt fyll og voila; så har du en friskere versjon av oppskriften.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett skinke, fersk geitost, béchamel, jordet muskatmos, salt og pepper. Visp på hastighet 3 til det er god sammenblandet.
Trinn 2
Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 3
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 4
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 5
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4.
Trinn 6
Kutt pastaarkene i firkanter. Bre fyllet ut over alle firkantene. Bøy firkantene til motsatt hjørne, og gjenta prosessen slik at du får flere trekanter. Gjenta med resterende ingredienser.
Trinn 7
Plasser trekantene på et smurt bakebrett.
Trinn 8
Hell melken over brettet og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 35 minutter.
TIPS
Rist og stek 1 courgette, tilsett litt fyll og voila; så har du en friskere versjon av oppskriften.