Forrige side
Send pastaen

Crêpes-lignende skinke og gratinert geitostpasta

Hovedretter

Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett skinke, fersk geitost, béchamel, jordet muskatmos, salt og pepper. Visp på hastighet 3 til det er god sammenblandet.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Detaljer

10

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

40'

Forberedning

30'

Tilberedelse

70'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 100 gkokt skinke i terninger
  • 100 ggeitost
  • 2egg
  • 200 ghvetemel
  • 250 mlbéchamelsaus
  • 250 mlhelmelk
  • 25 gsmør
  • 1 klyperaspet muskatnøtt
  • -salt
  • -malt pepper
  • 200 gkokt skinke i terninger
  • 200 ggeitost
  • 4egg
  • 400 ghvetemel
  • 500 mlbéchamelsaus
  • 500 mlhelmelk
  • 50 gsmør
  • 1/3 tsraspet muskatnøtt
  • -salt
  • -malt pepper
  • 300 gkokt skinke i terninger
  • 300 ggeitost
  • 6egg
  • 600 ghvetemel
  • 750 mlbéchamelsaus
  • 750 mlhelmelk
  • 75 gsmør
  • 1/2 tsraspet muskatnøtt
  • -salt
  • -malt pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett skinke, fersk geitost, béchamel, jordet muskatmos, salt og pepper. Visp på hastighet 3 til det er god sammenblandet.

  • Trinn 2

    Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 3

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 4

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 5

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4.

  • Trinn 6

    Kutt pastaarkene i firkanter. Bre fyllet ut over alle firkantene. Bøy firkantene til motsatt hjørne, og gjenta prosessen slik at du får flere trekanter. Gjenta med resterende ingredienser.

  • Trinn 7

    Plasser trekantene på et smurt bakebrett.

  • Trinn 8

    Hell melken over brettet og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 35 minutter.

  • TIPS

    Rist og stek 1 courgette, tilsett litt fyll og voila; så har du en friskere versjon av oppskriften.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Crêpes-lignende skinke og gratinert geitostpasta

Trinn 1

Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett skinke, fersk geitost, béchamel, jordet muskatmos, salt og pepper. Visp på hastighet 3 til det er god sammenblandet.

Trinn 2

Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 3

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 4

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 5

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4.

Trinn 6

Kutt pastaarkene i firkanter. Bre fyllet ut over alle firkantene. Bøy firkantene til motsatt hjørne, og gjenta prosessen slik at du får flere trekanter. Gjenta med resterende ingredienser.

Trinn 7

Plasser trekantene på et smurt bakebrett.

Trinn 8

Hell melken over brettet og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 35 minutter.

TIPS

Rist og stek 1 courgette, tilsett litt fyll og voila; så har du en friskere versjon av oppskriften.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.