Forrige side
Sunt

Curry med poteter, blomkål og grønne bønner

Bruk en gryte på middels varme, varm opp oljen og sauter løken og hvitløken med 1/4 teskje salt i 5 minutter, til løken er mykt og gjennomsiktig, og begynner å bli brun. Kjøl lett ned.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

20

Ingredienser

9

Slik gjør du

Ingredienser

  • 2spiseskjeer druekjerne- eller extra-virgin olivenolje
  • 300 ggul løk i terninger
  • 2spiseskjeer finhakket hvitløk (6 middels store kløfter)
  • 1 ½teskjeer havsalt
  • 1boks usaltede tomater i terninger
  • 70 gråe, usaltede cashewnøtter
  • 2spiseskjeer finhakket fersk ingefær (2,5 cm lang bit)
  • 1teskje fersk sitronsaft, pluss litt mer etter smak
  • 1teskje garam masala
  • 1teskje malt spisskarve
  • ½teskje gurkemeie
  • ½teskje kajennepepper
  • ½teskje malt gul sennep
  • ½teskje malt koriander
  • ¼teskje malt kanel
  • 480 mlfiltrert vann, pluss mer etter behov
  • 320 gskrelte poteter i terninger
  • 210 gsmå blomkålbuketter
  • 250 gfinhakkede grønne bønner (biter på 2,5 cm)
  • 10 gfinhakket fersk koriander
Lag det nå
  • Skritt 1

    Bruk en gryte på middels varme, varm opp oljen og sauter løken og hvitløken med 1/4 teskje salt i 5 minutter, til løken er mykt og gjennomsiktig, og begynner å bli brun. Kjøl lett ned.

  • Skritt 2

    Ha den tilberedte løkblandingen, boksetomater med kraft, cashew-nøtter, ingefær, sitronsaft, garam masala, spisskarve, gurkemeie, sennep, koriander, kanel og 1 teskje med salt i blenderkoblen på din KitchenAid® Power Plus®-blender.

  • Skritt 3

    Blokker lokket blend i 30 til 60 sekunder på variable hastighet 10, til blandingen blir glatt og kremet.

  • Skritt 4

    Bruk en stor gryte eller kasserolle over medium til lav varme, ha i blandingen, og rør dunt i ca. et minutt til blandingen blir varm, begynner å boble og avgir duft.

  • Skritt 5

    Ha i poteter skåret i terninger, og kok i 15 minutter. Rør dunt hvert minutt for å unngå at blandingen setter seg fast, ha i 1/4 kopp (60 ml) av 2 kopper filtrert vann (eller mer) dersom blandingen blir tykk og begynner å sette seg fast.

  • Skritt 6

    Ha i blomkålen og de grønne bønnene, og kok i nok 30 minutter, etter å ha føyd til nok 4/4 kopp av det resterende filtrerte vannet (eller mer, om nødvendig).

  • Skritt 7

    Når grønnsakene er kokt slik du liker dem, ta dem av varmen, og rør inn koriander.

  • Skritt 8

    Føy til salt og sitronsaft etter smak.

  • Skritt 9

    Serveres med ris, quinoa, millet (eller en hvilken som helst kornsort du velger), og pynt med koriander.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Curry med poteter, blomkål og grønne bønner

Skritt 1

Bruk en gryte på middels varme, varm opp oljen og sauter løken og hvitløken med 1/4 teskje salt i 5 minutter, til løken er mykt og gjennomsiktig, og begynner å bli brun. Kjøl lett ned.

Skritt 2

Ha den tilberedte løkblandingen, boksetomater med kraft, cashew-nøtter, ingefær, sitronsaft, garam masala, spisskarve, gurkemeie, sennep, koriander, kanel og 1 teskje med salt i blenderkoblen på din KitchenAid® Power Plus®-blender.

Skritt 3

Blokker lokket blend i 30 til 60 sekunder på variable hastighet 10, til blandingen blir glatt og kremet.

Skritt 4

Bruk en stor gryte eller kasserolle over medium til lav varme, ha i blandingen, og rør dunt i ca. et minutt til blandingen blir varm, begynner å boble og avgir duft.

Skritt 5

Ha i poteter skåret i terninger, og kok i 15 minutter. Rør dunt hvert minutt for å unngå at blandingen setter seg fast, ha i 1/4 kopp (60 ml) av 2 kopper filtrert vann (eller mer) dersom blandingen blir tykk og begynner å sette seg fast.

Skritt 6

Ha i blomkålen og de grønne bønnene, og kok i nok 30 minutter, etter å ha føyd til nok 4/4 kopp av det resterende filtrerte vannet (eller mer, om nødvendig).

Skritt 7

Når grønnsakene er kokt slik du liker dem, ta dem av varmen, og rør inn koriander.

Skritt 8

Føy til salt og sitronsaft etter smak.

Skritt 9

Serveres med ris, quinoa, millet (eller en hvilken som helst kornsort du velger), og pynt med koriander.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.