Forrige side
Får du venner på besøk?

Dip ala falafel med nachos og "pico de gallo” salsa

Hovedretter

Hell kikerter i et dørslag og vask og tørk persillen godt.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Kjøttkvern

Kjøttkvern

Matebrett

Matebrett

Detaljer

9

Ingredienser

10

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

20'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 200 gkikerter i saltlake
  • 50 gpersille
  • 60 mlfettfri yoghurt
  • 1/2 feddhvitløk
  • 200 gtomatpure
  • 25 gjalapenos i saltlake
  • 1 sshvit eddik
  • -sesamolje
  • -bordsalt
  • 400 gkikerter i saltlake
  • 100 gpersille
  • 125 mlfettfri yoghurt
  • 1 feddhvitløk
  • 400 gtomatpure
  • 50 gjalapenos i saltlake
  • 2 sshvit eddik
  • -sesamolje
  • -bordsalt
  • 600 gkikerter i saltlake
  • 150 gpersille
  • 180 mlfettfri yoghurt
  • 2 feddhvitløk
  • 600 gtomatpure
  • 75 gjalapenos i saltlake
  • 3 sshvit eddik
  • -sesamolje
  • -bordsalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Hell kikerter i et dørslag og vask og tørk persillen godt.

  • Trinn 2

    Sett kjøttkvernen med finplaten montert.

  • Trinn 3

    Fest kjøttkvernen til kjøkkenmaskinen med matskuffen plassert på toppen. Sett en bolle under tilbehøret.

  • Trinn 4

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 5 og tilsett persillen gjennom innmatingsåpningen.

  • Trinn 5

    Tilsett hvitløk og dytt med matpressen for å fremskynde prosessen.

  • Trinn 6

    Tilsett kikerter og forsett å dytte ned maten.

  • Trinn 7

    Tilsett kokospulver, 4 ss olje, yoghurt og 1/3 teskje bordsalt i blandingen.

  • Trinn 8

    Miks sammen tomatpure med eddik, jalapenos og en klype salt i en liten bolle

  • Trinn 9

    Legg dippen i 4 kopper, topp med tomatkrydder og server som en forrett med maisnachos

  • TIPS

    Tilsetter du litt chili sammen med kikertene når disse mikses, får du den beste forretten i verden!

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Dip ala falafel med nachos og "pico de gallo” salsa

Trinn 1

Hell kikerter i et dørslag og vask og tørk persillen godt.

Trinn 2

Sett kjøttkvernen med finplaten montert.

Trinn 3

Fest kjøttkvernen til kjøkkenmaskinen med matskuffen plassert på toppen. Sett en bolle under tilbehøret.

Trinn 4

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 5 og tilsett persillen gjennom innmatingsåpningen.

Trinn 5

Tilsett hvitløk og dytt med matpressen for å fremskynde prosessen.

Trinn 6

Tilsett kikerter og forsett å dytte ned maten.

Trinn 7

Tilsett kokospulver, 4 ss olje, yoghurt og 1/3 teskje bordsalt i blandingen.

Trinn 8

Miks sammen tomatpure med eddik, jalapenos og en klype salt i en liten bolle

Trinn 9

Legg dippen i 4 kopper, topp med tomatkrydder og server som en forrett med maisnachos

TIPS

Tilsetter du litt chili sammen med kikertene når disse mikses, får du den beste forretten i verden!

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.