Trinn 1
Hell kikerter i et dørslag og vask og tørk persillen godt.
Trinn 2
Sett kjøttkvernen med finplaten montert.
Trinn 3
Fest kjøttkvernen til kjøkkenmaskinen med matskuffen plassert på toppen. Sett en bolle under tilbehøret.
Trinn 4
Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 5 og tilsett persillen gjennom innmatingsåpningen.
Trinn 5
Tilsett hvitløk og dytt med matpressen for å fremskynde prosessen.
Trinn 6
Tilsett kikerter og forsett å dytte ned maten.
Trinn 7
Tilsett kokospulver, 4 ss olje, yoghurt og 1/3 teskje bordsalt i blandingen.
Trinn 8
Miks sammen tomatpure med eddik, jalapenos og en klype salt i en liten bolle
Trinn 9
Legg dippen i 4 kopper, topp med tomatkrydder og server som en forrett med maisnachos
TIPS
Tilsetter du litt chili sammen med kikertene når disse mikses, får du den beste forretten i verden!
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Hell kikerter i et dørslag og vask og tørk persillen godt.
Trinn 2
Sett kjøttkvernen med finplaten montert.
Trinn 3
Fest kjøttkvernen til kjøkkenmaskinen med matskuffen plassert på toppen. Sett en bolle under tilbehøret.
Trinn 4
Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 5 og tilsett persillen gjennom innmatingsåpningen.
Trinn 5
Tilsett hvitløk og dytt med matpressen for å fremskynde prosessen.
Trinn 6
Tilsett kikerter og forsett å dytte ned maten.
Trinn 7
Tilsett kokospulver, 4 ss olje, yoghurt og 1/3 teskje bordsalt i blandingen.
Trinn 8
Miks sammen tomatpure med eddik, jalapenos og en klype salt i en liten bolle
Trinn 9
Legg dippen i 4 kopper, topp med tomatkrydder og server som en forrett med maisnachos
TIPS
Tilsetter du litt chili sammen med kikertene når disse mikses, får du den beste forretten i verden!