Forrige side

Dulce De Leche Cappuccino shave ice

En deilig dessert for kaffeelskere. Søt, smaksrik og perfekt for en varm sommerkveld.

Begynn å lage mat

Detaljer

7

Ingredienser

4

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

30'

Total

Ingredienser

  • 4 pucker4 espressopucker
  • 4 shots4 shots med espresso
  • 500 ml500 ml lettmelk
  • 125 ml125 ml dulce de leche
  • 125 ml125 ml usøtet kondensert melk
  • 35 g12–15 (35 g) sjokoladetrukkede kaffebønner
  • 6 g2 ss (6 g) revet sjokolade med kaffesmak
Lag det nå
  • Trinn 1

    Dagen før: Ha 1 shot espresso per form i 4 former.

  • Trinn 2

    Dagen før: Hell melk i formene til fyllelinjen. Det tilsvarer ca. 125 ml per form. Frys formene i 12–24 timer.

  • Trinn 3

    Samme dag: Hell 125 ml dulce de leche i en skål, og tynn ut med 125 ml usøtet kondensert melk. Du kan bruke andre typer melk også, men pass på at konsistensen er rennende. Rør sammen. Dette skal kunne helles på og synke ned på sidene av isen. Dette er søtningsmiddelet ditt.

  • Trinn 4

    Denne oppskriften krever ikke tining. Skjær espressois i et glass eller en skål. Hell 25 ml eller mer (avhengig av hvor søt du vil ha cappuccinoen) av dulce de leche-blandingen over isen, og topp med 3–4 sjokoladetrukkede kaffebønner eller revet sjokolade med kaffesmak.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Dulce De Leche Cappuccino shave ice

Trinn 1

Dagen før: Ha 1 shot espresso per form i 4 former.

Trinn 2

Dagen før: Hell melk i formene til fyllelinjen. Det tilsvarer ca. 125 ml per form. Frys formene i 12–24 timer.

Trinn 3

Samme dag: Hell 125 ml dulce de leche i en skål, og tynn ut med 125 ml usøtet kondensert melk. Du kan bruke andre typer melk også, men pass på at konsistensen er rennende. Rør sammen. Dette skal kunne helles på og synke ned på sidene av isen. Dette er søtningsmiddelet ditt.

Trinn 4

Denne oppskriften krever ikke tining. Skjær espressois i et glass eller en skål. Hell 25 ml eller mer (avhengig av hvor søt du vil ha cappuccinoen) av dulce de leche-blandingen over isen, og topp med 3–4 sjokoladetrukkede kaffebønner eller revet sjokolade med kaffesmak.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.