Trinn 1
Miks eggeplommer, mel og en klype salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 2
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 3
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 4
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.
Trinn 5
Bytt til tykkelse 4 og gjenta prosedyren.
Trinn 6
Kjør pastaarket gjennom spaghettikutteren med en hånd og hold på pastaen med den andre hånden når den kommer gjennom kutteren.
Trinn 7
Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.
Trinn 8
Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.
Trinn 9
Varm 4 ss olje i en stor stekepanne, tilsett skåret asparges, knust chili og stek på medium varme i 3 minutter. Tilsett det halve at Terriyakisausen.
Trinn 10
Kok spaghetti i kokende vann, hell i et dørslag og tilsett i stekepannen med asparges.
Trinn 11
Trekk spaghettien i et minutt, fordel deretter på 4 tallerkener, dryss over litt hakket koriander og server varm.
TIPS
Vinterutgave: tilsett litt bacon i den stekte aspargusen, revet appelsinskall og topp med revet ost.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Miks eggeplommer, mel og en klype salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 2
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 3
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 4
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.
Trinn 5
Bytt til tykkelse 4 og gjenta prosedyren.
Trinn 6
Kjør pastaarket gjennom spaghettikutteren med en hånd og hold på pastaen med den andre hånden når den kommer gjennom kutteren.
Trinn 7
Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.
Trinn 8
Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.
Trinn 9
Varm 4 ss olje i en stor stekepanne, tilsett skåret asparges, knust chili og stek på medium varme i 3 minutter. Tilsett det halve at Terriyakisausen.
Trinn 10
Kok spaghetti i kokende vann, hell i et dørslag og tilsett i stekepannen med asparges.
Trinn 11
Trekk spaghettien i et minutt, fordel deretter på 4 tallerkener, dryss over litt hakket koriander og server varm.
TIPS
Vinterutgave: tilsett litt bacon i den stekte aspargusen, revet appelsinskall og topp med revet ost.