Forrige side
Send pastaen

Eggeplommespaghetti med stekt asparges

Miks eggeplommer, mel og en klype salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Spaghettikutter

Spaghettikutter

Detaljer

9

Ingredienser

12

Slik gjør du

Tid

40'

Forberedning

10'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 125 ghvetemel
  • 5eggeplommer
  • 150 gfriske aspargestips
  • 2 ssteriyakisaus
  • 15 ghakket koriander
  • 1 feddhvitløk
  • 2 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • 1/2chilipepper
  • 250 ghvetemel
  • 10eggeplommer
  • 300 gfriske aspargestips
  • 4 ssteriyakisaus
  • 30 ghakket koriander
  • 2 feddhvitløk
  • 4 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • 1chilipepper
  • 375 ghvetemel
  • 15eggeplommer
  • 450 gfriske aspargestips
  • 6 ssteriyakisaus
  • 45 ghakket koriander
  • 3 feddhvitløk
  • 6 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • 2chilipepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Miks eggeplommer, mel og en klype salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 2

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 3

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 4

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.

  • Trinn 5

    Bytt til tykkelse 4 og gjenta prosedyren.

  • Trinn 6

    Kjør pastaarket gjennom spaghettikutteren med en hånd og hold på pastaen med den andre hånden når den kommer gjennom kutteren.

  • Trinn 7

    Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.

  • Trinn 8

    Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.

  • Trinn 9

    Varm 4 ss olje i en stor stekepanne, tilsett skåret asparges, knust chili og stek på medium varme i 3 minutter. Tilsett det halve at Terriyakisausen.

  • Trinn 10

    Kok spaghetti i kokende vann, hell i et dørslag og tilsett i stekepannen med asparges.

  • Trinn 11

    Trekk spaghettien i et minutt, fordel deretter på 4 tallerkener, dryss over litt hakket koriander og server varm.

  • TIPS

    Vinterutgave: tilsett litt bacon i den stekte aspargusen, revet appelsinskall og topp med revet ost.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Eggeplommespaghetti med stekt asparges

Trinn 1

Miks eggeplommer, mel og en klype salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 2

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 3

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 4

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.

Trinn 5

Bytt til tykkelse 4 og gjenta prosedyren.

Trinn 6

Kjør pastaarket gjennom spaghettikutteren med en hånd og hold på pastaen med den andre hånden når den kommer gjennom kutteren.

Trinn 7

Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.

Trinn 8

Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.

Trinn 9

Varm 4 ss olje i en stor stekepanne, tilsett skåret asparges, knust chili og stek på medium varme i 3 minutter. Tilsett det halve at Terriyakisausen.

Trinn 10

Kok spaghetti i kokende vann, hell i et dørslag og tilsett i stekepannen med asparges.

Trinn 11

Trekk spaghettien i et minutt, fordel deretter på 4 tallerkener, dryss over litt hakket koriander og server varm.

TIPS

Vinterutgave: tilsett litt bacon i den stekte aspargusen, revet appelsinskall og topp med revet ost.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.