Forrige side
Raskt og enkelt

Engelskkarsesaus

Nydelig engelskkarsesaus med sommerlig smak til fisk.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

5

Ingredienser

4

Slik gjør du

Tid

5'

Forberedning

5'

Tilberedelse

10'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 2 ssmelk
  • 75 grømme
  • 1/2 tssalt
  • 1/4 tssvart pepper
  • 22,5 gfersk engelskkarse
  • 4 ssmelk
  • 150 grømme
  • 1 tssalt
  • 1/2 tssvart pepper
  • 45 gfersk engelskkarse
  • 6 ssmelk
  • 225 grømme
  • 1,5 tssalt
  • 3/4 tssvart pepper
  • 67,5 gfersk engelskkarse
Lag det nå
  • Trinn 1

    Tilsett melk, rømme, salt, pepper og engelskkarse i blenderkolben.

  • Trinn 2

    Sett blenderen til hastighet 7, og bland til sausen ser jevn ut.

  • Trinn 3

    Hell sausen i en kjele, og varm opp før servering. Ikke la sausen koke.

  • Trinn 4

    Server til laks eller hvit fisk.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Engelskkarsesaus

Trinn 1

Tilsett melk, rømme, salt, pepper og engelskkarse i blenderkolben.

Trinn 2

Sett blenderen til hastighet 7, og bland til sausen ser jevn ut.

Trinn 3

Hell sausen i en kjele, og varm opp før servering. Ikke la sausen koke.

Trinn 4

Server til laks eller hvit fisk.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.