Forrige side
Raskt og enkelt

Enkel hotpot

Kanapéer - fingermat

Denne hotpoten er enkel å tilpasse, og passer perfekt når du får venner på besøk!.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Grov rivekniv (6 mm)

Grov rivekniv (6 mm)

Detaljer

15

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

25'

Tilberedelse

40'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1/2løk
  • 1/2 ssolivenolje
  • 1/2 ssingefær, finhakket
  • 1 ssøsterssaus 
  • 1/2 sssesamolje
  • 1/2 ssbrunt sukker
  • 0,75 lkjøttbuljong
  • 200 gramennudler
  • 3sopp
  • 1gulrøtter
  • 1/2rød paprika
  • 4 buketterbrokkoli
  • 6sukkererter
  • 1 ssfrisk koriander
  • 100 gstorfekjøtt i tynne skiver
  • 1løk
  • 1 ssolivenolje
  • 1 ssingefær, finhakket
  • 2 ssøsterssaus 
  • 1 sssesamolje
  • 1 ssbrunt sukker
  • 1,5 lkjøttbuljong
  • 400 gramennudler
  • 6sopp
  • 2gulrøtter
  • 1rød paprika
  • 8 buketterbrokkoli
  • 12sukkererter
  • 2 ssfrisk koriander
  • 200 gstorfekjøtt i tynne skiver
  • 1.5løk
  • 1,5 ssolivenolje
  • 1,5 ssingefær, finhakket
  • 3 ssøsterssaus 
  • 1,5 sssesamolje
  • 1,5 ssbrunt sukker
  • 2,25 lkjøttbuljong
  • 600 gramennudler
  • 9sopp
  • 3gulrøtter
  • 1.5rød paprika
  • 12 buketterbrokkoli
  • 18sukkererter
  • 3 ssfrisk koriander
  • 300 gstorfekjøtt i tynne skiver
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest kutter-/rivertilbehøret med grov rivekniv til kjøkkenmaskinen. Riv løken på hastighet 4.

  • Trinn 2

    Varm opp olivenolje i en stekepanne og tilsett løken. Stek til den er gjennomsiktig.

  • Trinn 3

    Tilsett finhakket ingefær, østerssaus, sesamolje og brunt sukker. Kok i ett minutt, og tilsett kjøttbuljong.

  • Trinn 4

    Tilsett nudlene når buljongen koker. Fjern nudler når de er kokt.

  • Trinn 5

    Ta av buljongen fra varmen, og sett den på et varmeelement på bordet.

  • Trinn 6

    Fest kutter-/rivertilbehøret utstyrt med grov rivekniv, til kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 7

    Skjær soppen og gulrøttene i skiver på hastighet 4.

  • Trinn 8

    Legg grønnsakene i forskjellige boller, og sett dem på bordet. Legg biffen på bordet.

  • Trinn 9

    La gjestene forsyne seg selv og koke biff og grønnsaker i den varme buljongen.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Enkel hotpot

Trinn 1

Fest kutter-/rivertilbehøret med grov rivekniv til kjøkkenmaskinen. Riv løken på hastighet 4.

Trinn 2

Varm opp olivenolje i en stekepanne og tilsett løken. Stek til den er gjennomsiktig.

Trinn 3

Tilsett finhakket ingefær, østerssaus, sesamolje og brunt sukker. Kok i ett minutt, og tilsett kjøttbuljong.

Trinn 4

Tilsett nudlene når buljongen koker. Fjern nudler når de er kokt.

Trinn 5

Ta av buljongen fra varmen, og sett den på et varmeelement på bordet.

Trinn 6

Fest kutter-/rivertilbehøret utstyrt med grov rivekniv, til kjøkkenmaskinen.

Trinn 7

Skjær soppen og gulrøttene i skiver på hastighet 4.

Trinn 8

Legg grønnsakene i forskjellige boller, og sett dem på bordet. Legg biffen på bordet.

Trinn 9

La gjestene forsyne seg selv og koke biff og grønnsaker i den varme buljongen.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.