Forrige side
Sunt

Enkel Kremet blomkålsuppe

Suppe

Prøv denne deilige kremede blomkålsuppen – god å ha på kalde vinterkvelder!.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

13

Ingredienser

12

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

25'

Tilberedelse

35'

Total

Ingredienser

  • 54golivenolje
  • 1 middels stor (110 g)løk, finhakket
  • 9 ghvitløksfedd, skrellet og finhakket
  • 72ggulrøtter, firedelt i biter på 1–1,5 cm
  • 80gstangselleri, biter på 1–1,5 cm
  • 600gblomkål, delt opp i buketter
  • 550 mlbuljong etter ønske
  • 1 tssalt
  • 1 tspepper
  • ½ tssitronskall
  • ⅛ tsmuskatnøtt
  • 120 mlkremfløte
  • 15gpakket fersk bladpersille, finhakket
Lag det nå
  • Trinn 1

    Sett en støpejernsgryte på middels varme, og ha i olivenolje når gryten er varm.

  • Trinn 2

    Ha i løk, hvitløk, gulrøtter og selleri under stadig omrøring og la det brunes til løken er blank, ca. 4 minutter.

  • Trinn 3

    Tilsett blomkål og buljong i gryten. Rør blandingen godt sammen, reduser varmen til middels varme, og legg på lokk.

  • Trinn 4

    La småkoke i 15–20 minutter eller til blomkålen er myk.

  • Trinn 5

    Skru av varmen og tilsett kremfløte, salt, pepper, muskatnøtt og sitronskall.

  • Trinn 6

    Sett grytebeskytteren på blandearmen til den trådløse KitchenAid®-stavmikseren og monter deretter armen på motorhuset.

  • Trinn 7

    Sett blandearmen helt ned i suppen, hold armen litt på skrå, og trykk på hastighetskontrolleren i 2 sekunder.

  • Trinn 8

    Sett blandearmen ned i en annen del av gryten, hold den litt på skrå, og trykk på hastighetskontrolleren i ytterligere 2 sekunder.

  • Trinn 9

    Fortsett å blande de ulike delene av suppen i intervaller på 2 sekunder til suppen er kremet, og la det være igjen noen blomkålbuketter for konsistens skyld.

  • Trinn 10

    Ta stavmikseren ut av suppen.

  • Trinn 11

    Rør inn finhakket persille og server varm.

  • TIPS

    Denne suppen kan blandes til den får den konsistensen du ønsker, eventuelt til den er helt jevn.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


a) Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Enkel Kremet blomkålsuppe

Trinn 1

Sett en støpejernsgryte på middels varme, og ha i olivenolje når gryten er varm.

Trinn 2

Ha i løk, hvitløk, gulrøtter og selleri under stadig omrøring og la det brunes til løken er blank, ca. 4 minutter.

Trinn 3

Tilsett blomkål og buljong i gryten. Rør blandingen godt sammen, reduser varmen til middels varme, og legg på lokk.

Trinn 4

La småkoke i 15–20 minutter eller til blomkålen er myk.

Trinn 5

Skru av varmen og tilsett kremfløte, salt, pepper, muskatnøtt og sitronskall.

Trinn 6

Sett grytebeskytteren på blandearmen til den trådløse KitchenAid®-stavmikseren og monter deretter armen på motorhuset.

Trinn 7

Sett blandearmen helt ned i suppen, hold armen litt på skrå, og trykk på hastighetskontrolleren i 2 sekunder.

Trinn 8

Sett blandearmen ned i en annen del av gryten, hold den litt på skrå, og trykk på hastighetskontrolleren i ytterligere 2 sekunder.

Trinn 9

Fortsett å blande de ulike delene av suppen i intervaller på 2 sekunder til suppen er kremet, og la det være igjen noen blomkålbuketter for konsistens skyld.

Trinn 10

Ta stavmikseren ut av suppen.

Trinn 11

Rør inn finhakket persille og server varm.

TIPS

Denne suppen kan blandes til den får den konsistensen du ønsker, eventuelt til den er helt jevn.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.