Forrige side
Fra matskapet

Enkelt flatbrød

Brød/pizza

Dette enkle flatbrødet er den perfekte forretten eller et nydelig tilbehør.

Begynn å lage mat

Detaljer

5

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

15'

Tilberedelse

15'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 150 ghvetemel
  • 1/4 tssalt
  • 25 gsmør
  • 92,5 mlhelmelk
  • 1/2 ssolje
  • 300 ghvetemel
  • 1/2 tssalt
  • 50 gsmør
  • 185 mlhelmelk
  • 1 ssolje
  • 450 ghvetemel
  • 3/4 tssalt
  • 75 gsmør
  • 277,5 mlhelmelk
  • 1,5 ssolje
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha melk og smør i en kasserolle, og varm det opp til smøret smelter.

  • Trinn 2

    Hell blandingen i bollen på kjøkkenmaskinen med eltekroken montert.

  • Trinn 3

    Ha i mel og salt. Elt i 3 minutter på hastighet 4 til deigen er jevn.

  • Trinn 4

    Pakk den inn i plastfolie, og la den hvile i romtemperatur i 30 minutter.

  • Trinn 5

    Ha deigen over på et melet underlag, og del den i fire deler.

  • Trinn 6

    Rull hver del til en ball, og kjevl ballen ut til en flat sirkel som er ca. 0,4 cm tykk.

  • Trinn 7

    Varm olje i en stekepanne på middels varme, og legg i ett flatbrød. Stek i ca. 90–120 sekunder til det begynner å boble, og snu det.

  • Trinn 8

    Trykk flatbrødet ned hvis det blåser seg opp. Gjenta prosessen med de resterende flatbrødene.

  • Tips

    Pensle med smør og finhakket hvitløk.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Enkelt flatbrød

Trinn 1

Ha melk og smør i en kasserolle, og varm det opp til smøret smelter.

Trinn 2

Hell blandingen i bollen på kjøkkenmaskinen med eltekroken montert.

Trinn 3

Ha i mel og salt. Elt i 3 minutter på hastighet 4 til deigen er jevn.

Trinn 4

Pakk den inn i plastfolie, og la den hvile i romtemperatur i 30 minutter.

Trinn 5

Ha deigen over på et melet underlag, og del den i fire deler.

Trinn 6

Rull hver del til en ball, og kjevl ballen ut til en flat sirkel som er ca. 0,4 cm tykk.

Trinn 7

Varm olje i en stekepanne på middels varme, og legg i ett flatbrød. Stek i ca. 90–120 sekunder til det begynner å boble, og snu det.

Trinn 8

Trykk flatbrødet ned hvis det blåser seg opp. Gjenta prosessen med de resterende flatbrødene.

Tips

Pensle med smør og finhakket hvitløk.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.