Forrige side
Easy peasy

Fennikel, tomat, agurk og avlet "panzanella" salat

Hovedretter

Skjær brødskivene i store terninger (ca. 2 cm) og la de tørke i en varmluftovn i en halvtime på 120°C.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Foodprosessortilbehør

Foodprosessortilbehør

Detaljer

8

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

25'

Forberedning

30'

Tilberedelse

55'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 200 gtomater til salat
  • 1/2agurk
  • 1/2fenikkel
  • 50 gbasilikumblader
  • 100 gbrødskiver
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -hvit eddik
  • -havsalt
  • 400 gtomater til salat
  • 1agurk
  • 1 storfenikkel
  • 100 gbasilikumblader
  • 200 gbrødskiver
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -hvit eddik
  • -havsalt
  • 600 gtomater til salat
  • 2agurk
  • 2fenikkel
  • 150 gbasilikumblader
  • 300 gbrødskiver
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -hvit eddik
  • -havsalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Skjær brødskivene i store terninger (ca. 2 cm) og la de tørke i en varmluftovn i en halvtime på 120°C

  • Trinn 2

    Vask fennikel, tomater og agurk forsiktig og kutt de i så store biter at de kan passere gjennom innmatingsrøret til foodprosessoren.

  • Trinn 3

    Fest kutteskive- og blad til kjøkkenmaskinen. Sett en bolle under tilbehøret.

  • Trinn 4

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3 og tilsett grønnsakene en av gangen, dytt forsiktig med matpressen.

  • Trinn 5

    Miks 4 ss olje, 4 ss eddik, 1/2 teskje havsalt og fersk malt pepper i medium stor bolle. Visp med en gaffel til saltet løser seg opp.

  • Trinn 6

    Tilsett brødterningene til de kuttede med grønnsakene, basilikumblader og strø på krydder mens du blander godt.

  • TIPS

    Mozzarella-biter og en spiseskje med kapers kan være den ingrediensen du trenger for denne fantastisk friske retten.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Fennikel, tomat, agurk og avlet "panzanella" salat

Trinn 1

Skjær brødskivene i store terninger (ca. 2 cm) og la de tørke i en varmluftovn i en halvtime på 120°C

Trinn 2

Vask fennikel, tomater og agurk forsiktig og kutt de i så store biter at de kan passere gjennom innmatingsrøret til foodprosessoren.

Trinn 3

Fest kutteskive- og blad til kjøkkenmaskinen. Sett en bolle under tilbehøret.

Trinn 4

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3 og tilsett grønnsakene en av gangen, dytt forsiktig med matpressen.

Trinn 5

Miks 4 ss olje, 4 ss eddik, 1/2 teskje havsalt og fersk malt pepper i medium stor bolle. Visp med en gaffel til saltet løser seg opp.

Trinn 6

Tilsett brødterningene til de kuttede med grønnsakene, basilikumblader og strø på krydder mens du blander godt.

TIPS

Mozzarella-biter og en spiseskje med kapers kan være den ingrediensen du trenger for denne fantastisk friske retten.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.