Forrige side
Raskt og enkelt

Frityrstekte squashbiter

Frityrstekte squashbiter er enkelt å lage og passer perfekt som lunsj eller ettermiddagssnacks.

Begynn å lage mat

Detaljer

6

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

10'

Tilberedelse

25'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1 middels storesquash
  • 1egg
  • 3 ssselvhevende mel
  • 1/2 tshavsalt
  • 30 gparmesanost
  • 1,5 ssolivenolje
  • 2 middels storesquash
  • 2egg
  • 6 ssselvhevende mel
  • 1 tshavsalt
  • 60 gparmesanost
  • 3 ssolivenolje
  • 3 middels storesquash
  • 3egg
  • 9 ssselvhevende mel
  • 1,5 tshavsalt
  • 90 gparmesanost
  • 4,5 ssolivenolje
Lag det nå
  • Trinn 1

    Kutt squashene i fire deler.

  • Trinn 2

    Fest foodprosessoren med riveskiven på kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 3

    Sett hastighetsspaken til fire, og skyv squashene gjennom foodprosessoren. Løsne foodprosessortilbehøret.

  • Trinn 4

    Ha eggene i bollen til kjøkkenmaskinen der squashene er. Tilsett parmesanost, mel og salt.

  • Trinn 5

    Fest flatvispen. Sett hastighetsspaken til fire, og visp i ett minutt.

  • Trinn 6

    Varm opp olivenoljen i en panne på middels høy varme. Legg i toppede spiseskjeer av squashblandingen, og stek bitene i 1–2 minutter til de er gyllenbrune på hver side.

  • Tips

    Server med yoghurt.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Frityrstekte squashbiter

Trinn 1

Kutt squashene i fire deler.

Trinn 2

Fest foodprosessoren med riveskiven på kjøkkenmaskinen.

Trinn 3

Sett hastighetsspaken til fire, og skyv squashene gjennom foodprosessoren. Løsne foodprosessortilbehøret.

Trinn 4

Ha eggene i bollen til kjøkkenmaskinen der squashene er. Tilsett parmesanost, mel og salt.

Trinn 5

Fest flatvispen. Sett hastighetsspaken til fire, og visp i ett minutt.

Trinn 6

Varm opp olivenoljen i en panne på middels høy varme. Legg i toppede spiseskjeer av squashblandingen, og stek bitene i 1–2 minutter til de er gyllenbrune på hver side.

Tips

Server med yoghurt.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.