Forrige side
Barn og familie

Glutenfrie pannekaker

Ha melk, olje, lønnesirup, vaniljeekstrakt og egg i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og kjør maskinen på variabel hastighet 3 i mellom 3 til 5 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

9

Ingredienser

10

Slik gjør du

Ingredienser

  • 120 mlusøtet mandelmelk
  • 2spiseskjeer druekjerneolje, pluss litt mer til steking
  • 2spiseskjeer ren lønnesirup
  • 1spiseskje naturlig vaniljeekstrakt
  • 2middels store egg
  • 175 gglutenfritt bakemel
  • 1teskje glutenfritt bakepulver
  • 1teskje natron
  • ¼teskje havsalt
Lag det nå
  • Skritt 1

    Ha melk, olje, lønnesirup, vaniljeekstrakt og egg i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og kjør maskinen på variabel hastighet 3 i mellom 3 til 5 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

  • Skritt 2

    Ha i mel, bakepulver, natron og salt, og la maskinen gå på variabel hastighet i ca. 5 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

  • Skritt 3

    Fjern lukehetten i midten, anbring stamperen, og skrap ned sidene av beholderen for å få med deg alt mel som måtte ligge rundt, og la maskinen gå i 3 til 5 sekunder til, til alle klumper er borte.

  • Skritt 4

    (Vær forsiktig, og kjør ikke maskinen for lenge.)

  • Skritt 5

    La blandingen hvile i 5 minutter før koking.

  • Skritt 6

    Bruk en liten panne på middels-lav varme, og varm opp 1/2 teskje druekjerneolje. Ha deretter i 1/3 kopp (80 ml) av pannekakerøren, og fordel den jevnt utover pannen.

  • Skritt 7

    La steke i ca. 3 minutter til det er bobler på toppen av pannekaken og kantene begynner å bli tørre.

  • Skritt 8

    Bruk en spatel, snu pannekaken og la den steke 2 minutter til, eller mer, til den er gjennomstekt.

  • Skritt 9

    Gjenta dette med resten av røren.

  • Skritt 10

    Server pannekakene med lønnesirup, og med fersk frukt, revet kokosnøtt, knuste nøtter, osv.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Glutenfrie pannekaker

Skritt 1

Ha melk, olje, lønnesirup, vaniljeekstrakt og egg i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og kjør maskinen på variabel hastighet 3 i mellom 3 til 5 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

Skritt 2

Ha i mel, bakepulver, natron og salt, og la maskinen gå på variabel hastighet i ca. 5 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

Skritt 3

Fjern lukehetten i midten, anbring stamperen, og skrap ned sidene av beholderen for å få med deg alt mel som måtte ligge rundt, og la maskinen gå i 3 til 5 sekunder til, til alle klumper er borte.

Skritt 4

(Vær forsiktig, og kjør ikke maskinen for lenge.)

Skritt 5

La blandingen hvile i 5 minutter før koking.

Skritt 6

Bruk en liten panne på middels-lav varme, og varm opp 1/2 teskje druekjerneolje. Ha deretter i 1/3 kopp (80 ml) av pannekakerøren, og fordel den jevnt utover pannen.

Skritt 7

La steke i ca. 3 minutter til det er bobler på toppen av pannekaken og kantene begynner å bli tørre.

Skritt 8

Bruk en spatel, snu pannekaken og la den steke 2 minutter til, eller mer, til den er gjennomstekt.

Skritt 9

Gjenta dette med resten av røren.

Skritt 10

Server pannekakene med lønnesirup, og med fersk frukt, revet kokosnøtt, knuste nøtter, osv.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.