Ingredienser
Trinn 1
Bland sammen det varme vannet, gjær og honning i en liten bolle. La det stå i 10 minutter. Ha i loppefrøskall, visp grundig og la stå i 5 minutter til.
Trinn 1
Varm brødbollen ved å fylle den med varmt vann. Hell så ut vannet, og tørk bollen lett. Fest brødbollen til KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Sett inn flatvispen, og lås hodet på plass. Ha melet og saltet i bollen.
Trinn 2
Tilsett gjærblandingen, og bland til deigen henger sammen.
Trinn 3
Fjern deigen fra kroken, og fjern brødbollen. Ha olje på deigen, og plasser den i brødbollen. Dekk til bollen med lokket, og la deigen heve i 60 minutter.
Trinn 4
Fjern bollen og trekk deigen forsiktig ut av bollen. Form en ball ved å trekke deigen forsiktig til midten.
Trinn 5
Kle lokket til brødbollen med bakepapir. Legg deigen på lokket, og sett brødbollen over. La deigen heve i mer enn 15 minutter.
Trinn 6
Mens deigen etterhever, forvarmer du ovnen til 230 °C. Sett brødbollen i ovnen. Stek i 30 minutter. Løft vekk brødbollen forsiktig ved hjelp av grytekluter, og stek brødet i 10 minutter til eller til skorpen har en dyp gyllen farge. Plasser brødet på en rist til avkjøling, og la det avkjøles før du skjærer det.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Bland sammen det varme vannet, gjær og honning i en liten bolle. La det stå i 10 minutter. Ha i loppefrøskall, visp grundig og la stå i 5 minutter til.
Trinn 1
Varm brødbollen ved å fylle den med varmt vann. Hell så ut vannet, og tørk bollen lett. Fest brødbollen til KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Sett inn flatvispen, og lås hodet på plass. Ha melet og saltet i bollen.
Trinn 2
Tilsett gjærblandingen, og bland til deigen henger sammen.
Trinn 3
Fjern deigen fra kroken, og fjern brødbollen. Ha olje på deigen, og plasser den i brødbollen. Dekk til bollen med lokket, og la deigen heve i 60 minutter.
Trinn 4
Fjern bollen og trekk deigen forsiktig ut av bollen. Form en ball ved å trekke deigen forsiktig til midten.
Trinn 5
Kle lokket til brødbollen med bakepapir. Legg deigen på lokket, og sett brødbollen over. La deigen heve i mer enn 15 minutter.
Trinn 6
Mens deigen etterhever, forvarmer du ovnen til 230 °C. Sett brødbollen i ovnen. Stek i 30 minutter. Løft vekk brødbollen forsiktig ved hjelp av grytekluter, og stek brødet i 10 minutter til eller til skorpen har en dyp gyllen farge. Plasser brødet på en rist til avkjøling, og la det avkjøles før du skjærer det.