Forrige side
Send pastaen

Gresskar-gnocchi med salviesmør

Vegetarmat

Denne gresskar-gnocchien med salviesmør er høstversjonen av den tradisjonelle italienske pastaen.

Begynn å lage mat

Detaljer

9

Ingredienser

5

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

35'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 91,7 gflaskegresskar
  • 66,7 gmelne poteter
  • 1/3eggeplomme
  • 1/6 tsmalt muskatnøtt
  • 1/3 tssalt
  • 100 ghvetemel
  • 2/3 sssmør
  • 1.7salvieblader
  • 1/6 tspepper
  • 183,3 gflaskegresskar
  • 133,3 gmelne poteter
  • 2/3eggeplomme
  • 1/3 tsmalt muskatnøtt
  • 2/3 tssalt
  • 200 ghvetemel
  • 1,3 sssmør
  • 3.3salvieblader
  • 1/3 tspepper
  • 275 gflaskegresskar
  • 200 gmelne poteter
  • 1eggeplomme
  • 1/2 tsmalt muskatnøtt
  • 1 tssalt
  • 300 ghvetemel
  • 2 sssmør
  • 5salvieblader
  • 1/2 tspepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Skrell flaskegresskaret, og del det i terninger. Skrell potetene, og del dem i terninger. Dampkok i 20 minutter. Ha det i bollen til kjøkkenmaskinen som er utstyrt med flatvisp med fleksibel kant, og miks i 2 minutter på hastighet 2. Tilsett eggeplomme, malt muskatnøtt og 1/2 teskje salt. Tilsett en spiseskje mel. Begynn miksingen på hastighet 2, og tilsett gradvis resten av melet. Miks i 2 minutter.

  • Trinn 2

    Plasser deigen på den melede arbeidsflaten. Strø litt mel over deigen. Rull deigen til pølser med en diameter på 1,5 cm, og del pølsene i biter på ca. 3 cm i lengden.

  • Trinn 3

    Strø mel over gnocchibrettet, og rull utsiden av gnocchien over brettet med tommelen for å skape det stripete mønsteret. Fordypningen laget av tommelen din, lager en lomme for sausen.

  • Trinn 4

    Kok opp en stor kjele med saltet vann, ha i gnocchien, og kok i noen minutter. De er ferdigkokte når de flyter opp til overflaten. Hell ut vannet.

  • Trinn 5

    Smelt smøret i en stekepanne, og ha i salviebladene. Tilsett den kokte gnocchien i stekepannen, og vend dem i smøret. Smak til med salt og pepper.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Gresskar-gnocchi med salviesmør

Trinn 1

Skrell flaskegresskaret, og del det i terninger. Skrell potetene, og del dem i terninger. Dampkok i 20 minutter. Ha det i bollen til kjøkkenmaskinen som er utstyrt med flatvisp med fleksibel kant, og miks i 2 minutter på hastighet 2. Tilsett eggeplomme, malt muskatnøtt og 1/2 teskje salt. Tilsett en spiseskje mel. Begynn miksingen på hastighet 2, og tilsett gradvis resten av melet. Miks i 2 minutter.

Trinn 2

Plasser deigen på den melede arbeidsflaten. Strø litt mel over deigen. Rull deigen til pølser med en diameter på 1,5 cm, og del pølsene i biter på ca. 3 cm i lengden.

Trinn 3

Strø mel over gnocchibrettet, og rull utsiden av gnocchien over brettet med tommelen for å skape det stripete mønsteret. Fordypningen laget av tommelen din, lager en lomme for sausen.

Trinn 4

Kok opp en stor kjele med saltet vann, ha i gnocchien, og kok i noen minutter. De er ferdigkokte når de flyter opp til overflaten. Hell ut vannet.

Trinn 5

Smelt smøret i en stekepanne, og ha i salviebladene. Tilsett den kokte gnocchien i stekepannen, og vend dem i smøret. Smak til med salt og pepper.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.