Forrige side
Sunn mat

Gresskar- og fennikelsalat med mynte og balsamicoeddik

Hovedretter

Fest spiralkniven til KitchenAid kjøkkenmaskin. Plasser gresskarbåtene i midten av grønnsaksspydet som er festet til spiralkniven. Fest spiralknivblad av medium størrelse på enden av gresskaret.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Spiralkutter

Spiralkutter

Detaljer

9

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

15'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 250 gskrellede gresskarbåter
  • 25 gvill fennikel
  • 10 gfriske mynteblader
  • 25 gstekte gresskarfrø
  • 50 gtranebær
  • 25 gpecannøtter
  • 2 ssbalsamicoeddik
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -bordsalt
  • 500 gskrellede gresskarbåter
  • 50 gvill fennikel
  • 20 gfriske mynteblader
  • 50 gstekte gresskarfrø
  • 100 gtranebær
  • 50 gpecannøtter
  • 4 ssbalsamicoeddik
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -bordsalt
  • 750 gskrellede gresskarbåter
  • 75 gvill fennikel
  • 30 gfriske mynteblader
  • 75 gstekte gresskarfrø
  • 75 gtranebær
  • 75 gpecannøtter
  • 6 ssbalsamicoeddik
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -bordsalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest spiralkniven til KitchenAid kjøkkenmaskin. Plasser gresskarbåtene i midten av grønnsaksspydet som er festet til spiralkniven.. Fest spiralknivblad av medium størrelse på enden av gresskaret.

  • Trinn 2

    Sette en bolle under bladet for å fange opp de spiraliserte gresskarskivene og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4.

  • Trinn 3

    Vask og skyll fennikelen forsiktig.

  • Trinn 4

    Finhakk og legg i bollen sammen med de spiraliserte gresskarene, og tilsett mynteblader og stekt gresskarfrø.

  • Trinn 5

    Miks sammen balsamicoeddik, 4 ss olje og en klype salt i en liten bolle. Bland godt.

  • Trinn 6

    Bland sammen med dressingen. Pynt med ekstra mynteblader, tranebær og pekannøtter. Bruk gjerne litt ekstra dressing etter ønske.

  • TIPS

    Vær litt sprø og dryss over noen knuste amarettokjeks på toppen før det serveres.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Gresskar- og fennikelsalat med mynte og balsamicoeddik

Trinn 1

Fest spiralkniven til KitchenAid kjøkkenmaskin. Plasser gresskarbåtene i midten av grønnsaksspydet som er festet til spiralkniven.. Fest spiralknivblad av medium størrelse på enden av gresskaret.

Trinn 2

Sette en bolle under bladet for å fange opp de spiraliserte gresskarskivene og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4.

Trinn 3

Vask og skyll fennikelen forsiktig.

Trinn 4

Finhakk og legg i bollen sammen med de spiraliserte gresskarene, og tilsett mynteblader og stekt gresskarfrø.

Trinn 5

Miks sammen balsamicoeddik, 4 ss olje og en klype salt i en liten bolle. Bland godt.

Trinn 6

Bland sammen med dressingen. Pynt med ekstra mynteblader, tranebær og pekannøtter. Bruk gjerne litt ekstra dressing etter ønske.

TIPS

Vær litt sprø og dryss over noen knuste amarettokjeks på toppen før det serveres.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.