Trinn 1
Tilsett gresskarpuré, krydder, mørkebrunt sukker, vaniljeekstrakt og melk til kannen på hurtigmikseren.
Trinn 2
Sett på suppeinnstillingen, og bland til du får en jevn blanding. Det tar ca. 30 sekunder. Ta av lokket, og tilsett espressoen. Bland igjen på suppeinnstillingen i to minutter til blandingen er varm.
Trinn 3
Hell den gresskarkrydrede latten i to kopper, og topp med pisket krem.
Tips
Pynt med stjerneanis.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Tilsett gresskarpuré, krydder, mørkebrunt sukker, vaniljeekstrakt og melk til kannen på hurtigmikseren.
Trinn 2
Sett på suppeinnstillingen, og bland til du får en jevn blanding. Det tar ca. 30 sekunder. Ta av lokket, og tilsett espressoen. Bland igjen på suppeinnstillingen i to minutter til blandingen er varm.
Trinn 3
Hell den gresskarkrydrede latten i to kopper, og topp med pisket krem.
Tips
Pynt med stjerneanis.