Ingredienser
Trinn 1
Ha havregryn i blenderkolben, og bland på hastighet 5 til havregrynene blir til mel.
Trinn 2
Tilsett mel, salt, kanel, bakepulver, vaniljeessens, melk, egg, brunt sukker og gresskarpuré. Bland på hastighet 3 til du får en jevn røre.
Trinn 3
Varm opp en stekepanne med slippbelegg, og ha i én øse med røre. Stek til det dannes små bobler på overflaten, og snu deretter pannekaken. Stek i ytterligere 1 minutt. Server umiddelbart.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Ha havregryn i blenderkolben, og bland på hastighet 5 til havregrynene blir til mel.
Trinn 2
Tilsett mel, salt, kanel, bakepulver, vaniljeessens, melk, egg, brunt sukker og gresskarpuré. Bland på hastighet 3 til du får en jevn røre.
Trinn 3
Varm opp en stekepanne med slippbelegg, og ha i én øse med røre. Stek til det dannes små bobler på overflaten, og snu deretter pannekaken. Stek i ytterligere 1 minutt. Server umiddelbart.