Forrige side
Fra matskapet

Grønnsaks-frittata

Perfekt frittata med masse sommergrønnsaker.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Foodprosessortilbehør

Foodprosessortilbehør

Detaljer

10

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

30'

Tilberedelse

40'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1/3squash
  • 1/3rød paprika
  • 26,7 ggruyère-ost
  • 1.7egg
  • 40 gricotta
  • 1/6løk
  • 2basilikumblader
  • 2/3 ssolivenolje
  • 1/6 tssalt
  • 1/12 tspepper
  • 2/3squash
  • 2/3rød paprika
  • 53,3 ggruyère-ost
  • 3.3egg
  • 80 gricotta
  • 1/3løk
  • 4basilikumblader
  • 1,3 ssolivenolje
  • 1/3 tssalt
  • 1/6 tspepper
  • 1squash
  • 1rød paprika
  • 80 ggruyère-ost
  • 5egg
  • 120 gricotta
  • 1/2løk
  • 6basilikumblader
  • 2 ssolivenolje
  • 1/2 tssalt
  • 1/4 tspepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest foodprosessortilbehøret med terningskiven til kjøkkenmaskinen. Hakk løken på hastighet 6.

  • Trinn 2

    Pensle en ovnssikker stekepanne med olje. Stek løken i pannen i 3 minutter på middels varme.

  • Trinn 3

    Bruk foodprocessortilbehøret som er utstyrt med terningskiven, og hakk squashen og den røde paprikaen på hastighet 4.

  • Trinn 4

    Tilsett squash og rød paprika til pannen, og stek i 5 minutter på middels varme til grønnsakene er møre.

  • Trinn 5

    Legg egg, Gruyère-ost, ricotta, salt og pepper i bollen til stativmikseren. Fest ballongvispen og miks på hastighet 4 i 1 minutter.

  • Trinn 6

    Hell blandingen i stekepannen, tilsett basilikumblader og bland alt forsiktig.

  • Trinn 7

    La koke i 8−10 minutter på svak varme. Sett stekepannen inn i ovnen og bak under grillen på 220 °C i 8 minutter, eller til frittataen har fått en gyllen farge og har stivnet.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Grønnsaks-frittata

Trinn 1

Fest foodprosessortilbehøret med terningskiven til kjøkkenmaskinen. Hakk løken på hastighet 6.

Trinn 2

Pensle en ovnssikker stekepanne med olje. Stek løken i pannen i 3 minutter på middels varme.

Trinn 3

Bruk foodprocessortilbehøret som er utstyrt med terningskiven, og hakk squashen og den røde paprikaen på hastighet 4.

Trinn 4

Tilsett squash og rød paprika til pannen, og stek i 5 minutter på middels varme til grønnsakene er møre.

Trinn 5

Legg egg, Gruyère-ost, ricotta, salt og pepper i bollen til stativmikseren. Fest ballongvispen og miks på hastighet 4 i 1 minutter.

Trinn 6

Hell blandingen i stekepannen, tilsett basilikumblader og bland alt forsiktig.

Trinn 7

La koke i 8−10 minutter på svak varme. Sett stekepannen inn i ovnen og bak under grillen på 220 °C i 8 minutter, eller til frittataen har fått en gyllen farge og har stivnet.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.