Trinn 1
Skrell gulrøtter, pastinakker og søtpoteten. Skjær grønnsakene i skiver med foodprosessoren utstyrt med kutteskiven på hastighet 2.
Trinn 2
Smuldre osten med foodprosessoren utstyrt med den flerfunksjonelle kniven i rustfritt stål, på hastighet 1.
Trinn 3
Fordel en tredjedel av de oppskårede grønnsakene på en ildfast form. Spre en tredjedel parmesanost, smør og timianblader over grønnsakene. Gjenta dette trinnet to ganger til.
Trinn 4
Pisk fløte, melk, egg, salt og sort pepper for hånd. Fordel kremblandingen over gratengen.
Trinn 5
Dekk toppen av den ildfaste formen med aluminiumsfolie, og stek i 60 minutter i en forvarmet ovn på 180 °C.
Trinn 6
Intervallkjør brødet i foodprosessoren som er utstyrt med den flerfunksjonelle kniven i rustfritt stål for å få fine brødsmuler.
Trinn 7
Strø smulene på toppen av gratengen. Stek (udekket) i 20 minutter til.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Skrell gulrøtter, pastinakker og søtpoteten. Skjær grønnsakene i skiver med foodprosessoren utstyrt med kutteskiven på hastighet 2.
Trinn 2
Smuldre osten med foodprosessoren utstyrt med den flerfunksjonelle kniven i rustfritt stål, på hastighet 1.
Trinn 3
Fordel en tredjedel av de oppskårede grønnsakene på en ildfast form. Spre en tredjedel parmesanost, smør og timianblader over grønnsakene. Gjenta dette trinnet to ganger til.
Trinn 4
Pisk fløte, melk, egg, salt og sort pepper for hånd. Fordel kremblandingen over gratengen.
Trinn 5
Dekk toppen av den ildfaste formen med aluminiumsfolie, og stek i 60 minutter i en forvarmet ovn på 180 °C.
Trinn 6
Intervallkjør brødet i foodprosessoren som er utstyrt med den flerfunksjonelle kniven i rustfritt stål for å få fine brødsmuler.
Trinn 7
Strø smulene på toppen av gratengen. Stek (udekket) i 20 minutter til.