Forrige side
Fra matskapet

GRØNNSAKSGYOZA

Dampende varme smaksbomber som passer perfekt som en liten munnfull eller en aperitiff.

Begynn å lage mat

Detaljer

9

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

8'

Tilberedelse

23'

Total

Ingredienser

  • 1sjalottløk
  • 250 gblandet sopp
  • 30 mlsesamolje
  • 30 mlsoyasaus
  • 2vårløk
  • 16wonton-papir
  • 100 gsesamfrø
  • til stekingnøytral olje
  • til dampkokingvann
Lag det nå
  • Trinn 0

    Denne oppskriften gir 16 dumplinger.

  • Trinn 1

    Skrell og grovhakk sjalottløken. Ha løken i bollen til mini-foodprosessoren.

  • Trinn 2

    Riv soppen i to, og ha bitene i bollen til mini-foodprosessoren.

  • Trinn 3

    Skyv hastighetskontrolleren til innstilling 2, og trykk ned puls/på-knappen for å grovhakke grønnsakene.

  • Trinn 4

    Varm opp sesamoljen, og stek soppen i åtte minutter.

  • Trinn 5

    Rør inn soyasaus og kuttet vårløk. Stek til nesten alt vannet har fordampet. La det avkjøles.

  • Trinn 6

    Fukt kantene på wonton-papiret, og plasser en spiseskje med soppfyllet i midten av papiret. Lukk dumplingen ved å klype eller brette.

  • Trinn 7

    Dypp bunnen av dumplingen i vann og deretter i sesamfrø.

  • Trinn 8

    Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek dumplingene til sesamfrøene er gylne. Tilsett vannet (forsiktig da det kan sprute), og legg lokket på stekepannen. Dampkok i 8 minutter.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

GRØNNSAKSGYOZA

Trinn 0

Denne oppskriften gir 16 dumplinger.

Trinn 1

Skrell og grovhakk sjalottløken. Ha løken i bollen til mini-foodprosessoren.

Trinn 2

Riv soppen i to, og ha bitene i bollen til mini-foodprosessoren.

Trinn 3

Skyv hastighetskontrolleren til innstilling 2, og trykk ned puls/på-knappen for å grovhakke grønnsakene.

Trinn 4

Varm opp sesamoljen, og stek soppen i åtte minutter.

Trinn 5

Rør inn soyasaus og kuttet vårløk. Stek til nesten alt vannet har fordampet. La det avkjøles.

Trinn 6

Fukt kantene på wonton-papiret, og plasser en spiseskje med soppfyllet i midten av papiret. Lukk dumplingen ved å klype eller brette.

Trinn 7

Dypp bunnen av dumplingen i vann og deretter i sesamfrø.

Trinn 8

Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek dumplingene til sesamfrøene er gylne. Tilsett vannet (forsiktig da det kan sprute), og legg lokket på stekepannen. Dampkok i 8 minutter.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.