Forrige side
Får du venner på besøk?

Gul gazpacho

Fest frukt- og grønnsakssnitteren til kjøkkenmaskinen. Sett en bolle under tilbehøret (bruk gjerne den som tilhører kjøkkenmaskinen) og en mindre foran rørdelen der massen kommer ut.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Frukt-/grønnsakspresse

Frukt-/grønnsakspresse

Detaljer

8

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

15'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 250 gcherrytomater
  • 150 ggul fersken
  • 100 ggul pepper
  • 25 gsprø brødkrutonger
  • 1 klypegurkemeiepulver
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -hvit eddik
  • -bordsalt
  • 500 gcherrytomater
  • 300 ggul fersken
  • 200 ggul pepper
  • 50 gsprø brødkrutonger
  • 1/2 tsgurkemeiepulver
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -hvit eddik
  • -bordsalt
  • 750 gcherrytomater
  • 450 ggul fersken
  • 300 ggul pepper
  • 75 gsprø brødkrutonger
  • 1 tsgurkemeiepulver
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -hvit eddik
  • -bordsalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest frukt- og grønnsakssnitteren til kjøkkenmaskinen. Sett en bolle under tilbehøret (bruk gjerne den som tilhører kjøkkenmaskinen) og en mindre foran rørdelen der massen kommer ut.

  • Trinn 2

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 5 og tilsett cherrytomatene.

  • Trinn 3

    Skjær fersken i to, fjern frøet og kutt deretter i båter som legges inn i innmatingsrøret, press lett med matpresseren hvis det er nødvendig.

  • Trinn 4

    Tilsett gul pepper som er skåret i skiver og gjenta prosessen.

  • Trinn 5

    Krydre ekstraktsaften med 2 ss eddik, 4 ss olje, 1/3 ts bordsalt, 1/2 ts gurkemeiepulver og bland godt.

  • Trinn 6

    Fordel jevnt i 4 glass og server med brødkrutonger.

  • TIPS

    Chili er et must for denne oppskriften: legg noen isbiter i glasset sammen med 3-4 dråper tabasco saus, rør og server.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Gul gazpacho

Trinn 1

Fest frukt- og grønnsakssnitteren til kjøkkenmaskinen. Sett en bolle under tilbehøret (bruk gjerne den som tilhører kjøkkenmaskinen) og en mindre foran rørdelen der massen kommer ut.

Trinn 2

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 5 og tilsett cherrytomatene.

Trinn 3

Skjær fersken i to, fjern frøet og kutt deretter i båter som legges inn i innmatingsrøret, press lett med matpresseren hvis det er nødvendig.

Trinn 4

Tilsett gul pepper som er skåret i skiver og gjenta prosessen.

Trinn 5

Krydre ekstraktsaften med 2 ss eddik, 4 ss olje, 1/3 ts bordsalt, 1/2 ts gurkemeiepulver og bland godt.

Trinn 6

Fordel jevnt i 4 glass og server med brødkrutonger.

TIPS

Chili er et must for denne oppskriften: legg noen isbiter i glasset sammen med 3-4 dråper tabasco saus, rør og server.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.