Forrige side
Søte besettelser

Gulrotkake

Klassisk gulrotkake som passer perfekt til hverdagsbaking.

Begynn å lage mat

Detaljer

12

Ingredienser

6

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

50'

Tilberedelse

65'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 133,3 ggulrøtter
  • 40 gsalte pekannøtter
  • 58,3 gmørkebrunt sukker
  • 36,7 gstrøsukker
  • 75 ghvetemel
  • 1/3 tsbakepulver
  • 1/3 tsnatron
  • 2/3 tsmalt kanel
  • 1/3 tsmuskatnøtt
  • 41,7 mlvegetabilsk olje
  • 23,3 ggresk yoghurt
  • 1egg
  • 266,7 ggulrøtter
  • 80 gsalte pekannøtter
  • 116,7 gmørkebrunt sukker
  • 73,3 gstrøsukker
  • 150 ghvetemel
  • 2/3 tsbakepulver
  • 2/3 tsnatron
  • 1,3 tskanel
  • 2/3 tsmuskatnøtt
  • 83,3 gvegetabilsk olje
  • 46,7 ggresk yoghurt
  • 2egg
  • 400 ggulrøtter
  • 120 gsalte pekannøtter
  • 175 gmørkebrunt sukker
  • 110 gstrøsukker
  • 225 ghvetemel
  • 1 tsbakepulver
  • 1 tsnatron
  • 2 tsmalt kanel
  • 1 tsmuskatnøtt
  • 125 mlvegetabilsk olje
  • 70 ggresk yoghurt
  • 3egg
Lag det nå
  • Trinn 1

    Skrell gulrøttene, og kutt dem i store biter på ca. 5 cm.

  • Trinn 2

    Fest flerbrukskniven til foodprosessoren. Legg gulrøttene og pekannøttene i foodprosessoren, og finhakk dem på hastighet 2.

  • Trinn 3

    Tilsett alle de andre ingrediensene i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvispen. Sett hastighetsspaken på 2, og visp til alle ingrediensene er godt blandet. Tilsett gulrøtter og pekannøtter, og bland i 30 sekunder til.

  • Trinn 4

    Spray en kakeform med klebefri spray, og hell i røren. Stek i 50 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn. 

  • Trinn 5

    Kaken skal være helt avkjølt før du tar den ut av pannen.

  • Tips

    Gulrotkaken smaker veldig godt toppet med kremost og pekannøtter.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Gulrotkake

Trinn 1

Skrell gulrøttene, og kutt dem i store biter på ca. 5 cm.

Trinn 2

Fest flerbrukskniven til foodprosessoren. Legg gulrøttene og pekannøttene i foodprosessoren, og finhakk dem på hastighet 2.

Trinn 3

Tilsett alle de andre ingrediensene i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvispen. Sett hastighetsspaken på 2, og visp til alle ingrediensene er godt blandet. Tilsett gulrøtter og pekannøtter, og bland i 30 sekunder til.

Trinn 4

Spray en kakeform med klebefri spray, og hell i røren. Stek i 50 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn. 

Trinn 5

Kaken skal være helt avkjølt før du tar den ut av pannen.

Tips

Gulrotkaken smaker veldig godt toppet med kremost og pekannøtter.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.