Forrige side
Easy peasy

Havabbor, gulrot og courgetteingefær ceviche

Hovedretter

Fest spiralkniven til KitchenAid kjøkkenmaskin. Plasser gulrøtter i midten av frukt- og grønnsaksspydet som er festet på spiralkniven. Fest skrellebladet og spiralkniven på enden av gulroten. Sett en bolle under skjærebladene til oppsamling av de spiraliserte grønnsakene.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Spiralkutter

Spiralkutter

Detaljer

8

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

40'

Forberedning

40'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 250 grenskede havabborfileter
  • 1squash
  • 1gulrøtter
  • 1/2vårløk
  • 1/2 buntfrisk koriander
  • 1lime
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -havsalt
  • 500 grenskede havabborfileter
  • 2squash
  • 2gulrøtter
  • 1vårløk
  • 1 buntfrisk koriander
  • 2lime
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -havsalt
  • 750 grenskede havabborfileter
  • 3squash
  • 3gulrøtter
  • 2vårløk
  • 1 bunchfrisk koriander
  • 3lime
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -havsalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest spiralkniven til KitchenAid kjøkkenmaskin. Plasser gulrøtter i midten av frukt- og grønnsaksspydet som er festet på spiralkniven. Fest skrellebladet og spiralkniven på enden av gulroten. Sett en bolle under skjærebladene til oppsamling av de spiraliserte grønnsakene.

  • Trinn 2

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og la den jobbe seg nedover til enden av gulroten. Gjør det samme med neste gulrot

  • Trinn 3

    Fjern restene av gulroten fra spydet og fest squashen. Fjern skrellbladet, sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og gjenta prosedyren til alt er ferdig.

  • Trinn 4

    Kutt havabborfiletene i tynne skiver og legg det i bollen samme med grønnsakene

  • Trinn 5

    Tilsett limejuice, hakket koriander, vårløk og revet ingefær.

  • Trinn 6

    Miks spiraliserte grønnsaker og fisk med 4 ss olje og ¼ ts salt.

  • Trinn 7

    Kjøl ned og lagre i kjøleskap i minst 30 minutter før servering med en liten neve korianderblader på toppen.

  • TIPS

    Smak til med 2 ss bringebæreddik rørt ut i olje- og saltdressing

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Havabbor, gulrot og courgetteingefær ceviche

Trinn 1

Fest spiralkniven til KitchenAid kjøkkenmaskin. Plasser gulrøtter i midten av frukt- og grønnsaksspydet som er festet på spiralkniven. Fest skrellebladet og spiralkniven på enden av gulroten. Sett en bolle under skjærebladene til oppsamling av de spiraliserte grønnsakene.

Trinn 2

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og la den jobbe seg nedover til enden av gulroten. Gjør det samme med neste gulrot

Trinn 3

Fjern restene av gulroten fra spydet og fest squashen. Fjern skrellbladet, sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og gjenta prosedyren til alt er ferdig.

Trinn 4

Kutt havabborfiletene i tynne skiver og legg det i bollen samme med grønnsakene

Trinn 5

Tilsett limejuice, hakket koriander, vårløk og revet ingefær.

Trinn 6

Miks spiraliserte grønnsaker og fisk med 4 ss olje og ¼ ts salt.

Trinn 7

Kjøl ned og lagre i kjøleskap i minst 30 minutter før servering med en liten neve korianderblader på toppen.

TIPS

Smak til med 2 ss bringebæreddik rørt ut i olje- og saltdressing

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.