Forrige side
Fra matskapet

Hazelnut Brownies

Dessert

Saftige og deilige brownies som du ganske enkelt kommer til å elske!.

Begynn å lage mat

Detaljer

11

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

50'

Tilberedelse

65'

Total

Ingredienser

  • 50 ghvetemel
  • 26 gmørk kakao
  • 16 mlespresso
  • 43 gbrunt sukker
  • 83 gstrøsukker
  • 58 gusaltet smør, romtemperert
  • 1/3 tsvaniljeekstrakt
  • 1/6 tssalt
  • 1egg
  • 42 gmørke sjokoladedråper
  • 33 ghele hasselnøtter
Lag det nå
  • Trinn 1

    Tilsett mel, kakaopulver, espresso, brunt sukker, strøsukker, usaltet smør, vaniljeekstrakt, salt og egg i blandebollen til en kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 2

    Fest flatvispen til kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 3

    Sett hastighetsspaken på 1, og visp det hele i 30 sekunder. Sett hastighetsspaken på 4, og visp røren til den ser fløyelsmyk ut.

  • Trinn 4

    Grovhakk hasselnøttene.

  • Trinn 5

    Tilsett sjokoladebitene og halvparten av hasselnøttene i røren, og visp det hele i 30 sekunder til på hastighet 1.

  • Trinn 6

    Kle en bakeform på 21 x 21 cm med bakepapir, og hell røren over i den. Dryss de gjenværende hasselnøttene over røren.

  • Trinn 7

    Stek dem på 160 °C i en forvarmet ovn i 50 minutter.

  • TIPS!

    La browniene avkjøles i minst 15 minutter før servering.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hazelnut Brownies

Trinn 1

Tilsett mel, kakaopulver, espresso, brunt sukker, strøsukker, usaltet smør, vaniljeekstrakt, salt og egg i blandebollen til en kjøkkenmaskinen.

Trinn 2

Fest flatvispen til kjøkkenmaskinen.

Trinn 3

Sett hastighetsspaken på 1, og visp det hele i 30 sekunder. Sett hastighetsspaken på 4, og visp røren til den ser fløyelsmyk ut.

Trinn 4

Grovhakk hasselnøttene.

Trinn 5

Tilsett sjokoladebitene og halvparten av hasselnøttene i røren, og visp det hele i 30 sekunder til på hastighet 1.

Trinn 6

Kle en bakeform på 21 x 21 cm med bakepapir, og hell røren over i den. Dryss de gjenværende hasselnøttene over røren.

Trinn 7

Stek dem på 160 °C i en forvarmet ovn i 50 minutter.

TIPS!

La browniene avkjøles i minst 15 minutter før servering.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.