Trinn 1
Fest og plugg inn Precise Heat Mixing Bowl og fest Flex edge beater til kjøkkenmaskinen. Tilsett sjokoladebiter, safron og fløte.
Trinn 2
Trykk på knappen for sjokolade og aktiver varmeprosessen.
Trinn 3
Still inn på hastighet 1 og kjør kjøkkenmaskinen til det er godt blandet.
Trinn 4
Smør sjokoladekrem fra innvendig bolle til en brett med en gummispatel og avkjøl det i kjøleskapet.
Trinn 5
Mens fyllet avkjøler seg, kan du rengjøre den indre bollen og sette den på plass i kjøkkenmaskinen sammen med Flex edge beater tilkoblet. Tilsett sjokoladebiter og sett temperaturen til 29°C
Trinn 6
Still inn på hastighet 1 og kjør til det er helt smeltet.
Trinn 7
Mens du smelter hvit sjokolade, ta sjokoladekremen ut av kjøleskapet og del i små baller med en melonskje.
Trinn 8
Når det er klart, dypper du de små sjokoladekulene i den smeltede hvite sjokoladen, en av gangen med en sjokoladegaffel, og rull de i den revne hvite sjokoladen som er spredt utover et brett.
Trinn 9
Plasser alle trøflene på en serveringsplate og lagre på et kaldt sted.
TIPS
Litt whiskykrem passer perfekt sammen med safran og hvit sjokolade, og dette kan tilsettes under smeltingen av fyllet.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Fest og plugg inn Precise Heat Mixing Bowl og fest Flex edge beater til kjøkkenmaskinen. Tilsett sjokoladebiter, safron og fløte.
Trinn 2
Trykk på knappen for sjokolade og aktiver varmeprosessen.
Trinn 3
Still inn på hastighet 1 og kjør kjøkkenmaskinen til det er godt blandet.
Trinn 4
Smør sjokoladekrem fra innvendig bolle til en brett med en gummispatel og avkjøl det i kjøleskapet.
Trinn 5
Mens fyllet avkjøler seg, kan du rengjøre den indre bollen og sette den på plass i kjøkkenmaskinen sammen med Flex edge beater tilkoblet. Tilsett sjokoladebiter og sett temperaturen til 29°C
Trinn 6
Still inn på hastighet 1 og kjør til det er helt smeltet.
Trinn 7
Mens du smelter hvit sjokolade, ta sjokoladekremen ut av kjøleskapet og del i små baller med en melonskje.
Trinn 8
Når det er klart, dypper du de små sjokoladekulene i den smeltede hvite sjokoladen, en av gangen med en sjokoladegaffel, og rull de i den revne hvite sjokoladen som er spredt utover et brett.
Trinn 9
Plasser alle trøflene på en serveringsplate og lagre på et kaldt sted.
TIPS
Litt whiskykrem passer perfekt sammen med safran og hvit sjokolade, og dette kan tilsettes under smeltingen av fyllet.