Forrige side
Søte besettelser

Hvit sjokolade- og safrantrøfler

Dessert

Fest og plugg inn Precise Heat Mixing Bowl og fest Flex edge beater til kjøkkenmaskinen. Tilsett sjokoladebiter, safron og fløte.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

icon_Icons_precise-heat-mixing-bowl.png

icon_Icons_precise-heat-mixing-bowl.png

Detaljer

5

Ingredienser

10

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

20'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 125 gmelkesjokolade
  • 75 mlfløte
  • 100 ghvit sjokolade
  • 50 grevet hvit sjokolade
  • 0,5 gsaffronpulver
  • 250 gmelkesjokolade
  • 150 mlfløte
  • 200 ghvit sjokolade
  • 100 grevet hvit sjokolade
  • 1 gsaffronpulver
  • 375 gmelkesjokolade
  • 220 mlfløte
  • 300 ghvit sjokolade
  • 150 grevet hvit sjokolade
  • 2 gsaffronpulver
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest og plugg inn Precise Heat Mixing Bowl og fest Flex edge beater til kjøkkenmaskinen. Tilsett sjokoladebiter, safron og fløte.

  • Trinn 2

    Trykk på knappen for sjokolade og aktiver varmeprosessen.

  • Trinn 3

    Still inn på hastighet 1 og kjør kjøkkenmaskinen til det er godt blandet.

  • Trinn 4

    Smør sjokoladekrem fra innvendig bolle til en brett med en gummispatel og avkjøl det i kjøleskapet.

  • Trinn 5

    Mens fyllet avkjøler seg, kan du rengjøre den indre bollen og sette den på plass i kjøkkenmaskinen sammen med Flex edge beater tilkoblet. Tilsett sjokoladebiter og sett temperaturen til 29°C

  • Trinn 6

    Still inn på hastighet 1 og kjør til det er helt smeltet.

  • Trinn 7

    Mens du smelter hvit sjokolade, ta sjokoladekremen ut av kjøleskapet og del i små baller med en melonskje.

  • Trinn 8

    Når det er klart, dypper du de små sjokoladekulene i den smeltede hvite sjokoladen, en av gangen med en sjokoladegaffel, og rull de i den revne hvite sjokoladen som er spredt utover et brett.

  • Trinn 9

    Plasser alle trøflene på en serveringsplate og lagre på et kaldt sted.

  • TIPS

    Litt whiskykrem ​​passer perfekt sammen med safran og hvit sjokolade, og dette kan tilsettes under smeltingen av fyllet.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hvit sjokolade- og safrantrøfler

Trinn 1

Fest og plugg inn Precise Heat Mixing Bowl og fest Flex edge beater til kjøkkenmaskinen. Tilsett sjokoladebiter, safron og fløte.

Trinn 2

Trykk på knappen for sjokolade og aktiver varmeprosessen.

Trinn 3

Still inn på hastighet 1 og kjør kjøkkenmaskinen til det er godt blandet.

Trinn 4

Smør sjokoladekrem fra innvendig bolle til en brett med en gummispatel og avkjøl det i kjøleskapet.

Trinn 5

Mens fyllet avkjøler seg, kan du rengjøre den indre bollen og sette den på plass i kjøkkenmaskinen sammen med Flex edge beater tilkoblet. Tilsett sjokoladebiter og sett temperaturen til 29°C

Trinn 6

Still inn på hastighet 1 og kjør til det er helt smeltet.

Trinn 7

Mens du smelter hvit sjokolade, ta sjokoladekremen ut av kjøleskapet og del i små baller med en melonskje.

Trinn 8

Når det er klart, dypper du de små sjokoladekulene i den smeltede hvite sjokoladen, en av gangen med en sjokoladegaffel, og rull de i den revne hvite sjokoladen som er spredt utover et brett.

Trinn 9

Plasser alle trøflene på en serveringsplate og lagre på et kaldt sted.

TIPS

Litt whiskykrem ​​passer perfekt sammen med safran og hvit sjokolade, og dette kan tilsettes under smeltingen av fyllet.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.