Trinn 1
Miks egg, mel, kakaopulver og en klype salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 2
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 3
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 4
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.
Trinn 5
Bytt til tykkelse 4 og gjenta prosedyren.
Trinn 6
Kjør pastaen gjennom pastamaskinen med en hånd og hold på pastaen med den andre når den kommer gjennom kutteren.
Trinn 7
Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.
Trinn 8
Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.
Trinn 9
Varm 4 ss olje i en stor stekepanne, tilsett skivet sjalottløk, bacon, knust chili og stek på medium sterk varme i 3 minutter.
Trinn 10
Kok fettuccine i kokende vann, hell i et dørslag og tilsett i pannen med sausen.
Trinn 11
Trekk spaghettien i et minutt, dryss over merian og gorgonzolaost. Fordel deretter på 4 tallerkener og server varm.
TIPS
Tilsett en skrellet og kuttet pære til det stekte baconet, og server med dryss av sprø valnøtter.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Miks egg, mel, kakaopulver og en klype salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 2
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 3
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 4
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.
Trinn 5
Bytt til tykkelse 4 og gjenta prosedyren.
Trinn 6
Kjør pastaen gjennom pastamaskinen med en hånd og hold på pastaen med den andre når den kommer gjennom kutteren.
Trinn 7
Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.
Trinn 8
Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.
Trinn 9
Varm 4 ss olje i en stor stekepanne, tilsett skivet sjalottløk, bacon, knust chili og stek på medium sterk varme i 3 minutter.
Trinn 10
Kok fettuccine i kokende vann, hell i et dørslag og tilsett i pannen med sausen.
Trinn 11
Trekk spaghettien i et minutt, dryss over merian og gorgonzolaost. Fordel deretter på 4 tallerkener og server varm.
TIPS
Tilsett en skrellet og kuttet pære til det stekte baconet, og server med dryss av sprø valnøtter.