Forrige side
Søte besettelser

Kakeglasur

Dessert

En smørkremglasur som passer perfekt til nakenkaker og 3-lagskaker som er helt dekket av glasur.

Begynn å lage mat

Detaljer

4

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

10'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 76,7 gsmør, mykt
  • 166,7 gmelis
  • 1/3 tsvaniljeekstrakt
  • 2/3 sskremfløte
  • 153,3 gsmør, mykt
  • 333,3 gmelis
  • 2/3 tsvaniljeekstrakt
  • 1,3 sskremfløte
  • 230 gsmør, mykt
  • 500 gmelis
  • 1 tsvaniljeekstrakt
  • 2 sskremfløte
Lag det nå
  • Trinn 1

    Legg mykt smør i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp. Rør smøret på hastighet 4 til det er jevnt og har fått en lysere farge.

  • Trinn 2

    Fest vekt- og sikttilbehøret på kjøkkenmaskinen, og sikt melisen ned i bollen på hastighet 4 mens kjøkkenmaskinen fortsetter å kjøre.

  • Trinn 3

    Tilsett vaniljeekstrakt og kremfløte, og bland på hastighet 6 til alt er godt blandet.

  • Trinn 4

    Hvis du ønsker en fastere glasur, tilsetter du mer melis. Hvis du vil ha en mykere glasur, tilsetter du mer kremfløte, 1 ss om gangen.

  • Tips

    Bruk et roterende kakefat slik at du enkelt kan få glasuren helt jevn uten at du må snu kaken mens du legger på glasur.

  • Tips

    Bruk en sprøytepose til å fordele glasuren jevnt over kaken.

  • Tips

    Legg striper med bakepapir under kanten på kaken slik at du kan få en ren kant. Trekk dem ut når du har lagt glasur på kaken.

  • Tips

    Bruk en kakespatel − nøkkelen til å få en glatt og jevn glasur på kaken.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Kakeglasur

Trinn 1

Legg mykt smør i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp. Rør smøret på hastighet 4 til det er jevnt og har fått en lysere farge.

Trinn 2

Fest vekt- og sikttilbehøret på kjøkkenmaskinen, og sikt melisen ned i bollen på hastighet 4 mens kjøkkenmaskinen fortsetter å kjøre.

Trinn 3

Tilsett vaniljeekstrakt og kremfløte, og bland på hastighet 6 til alt er godt blandet.

Trinn 4

Hvis du ønsker en fastere glasur, tilsetter du mer melis. Hvis du vil ha en mykere glasur, tilsetter du mer kremfløte, 1 ss om gangen.

Tips

Bruk et roterende kakefat slik at du enkelt kan få glasuren helt jevn uten at du må snu kaken mens du legger på glasur.

Tips

Bruk en sprøytepose til å fordele glasuren jevnt over kaken.

Tips

Legg striper med bakepapir under kanten på kaken slik at du kan få en ren kant. Trekk dem ut når du har lagt glasur på kaken.

Tips

Bruk en kakespatel − nøkkelen til å få en glatt og jevn glasur på kaken.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.