Forrige side
Familiemoro

Kalkun- og mortadella cannelloni

Hovedretter

Fest matkvernen til kjøkkenmaskinen med finkutteren montert, og sett hastigheten til 4 for å male opp sjalottløkene, kalkunen og mortadellaen.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Detaljer

11

Ingredienser

10

Slik gjør du

Tid

45'

Forberedning

45'

Tilberedelse

90'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 150 gkalkunbryst
  • 75 gmortadella
  • 500 mlbéchamelsaus
  • 25 gsjalottløk
  • 150 ghvetemel
  • 2medium kokt egg
  • 50 grevet parmesanost
  • 1 klypejordet muskatnøtt
  • -ekstra virgin olivenolje.
  • -salt
  • -malt pepper
  • 350 gkalkunbryst
  • 150 gmortadella
  • 1 literbéchamelsaus
  • 50 gsjalottløk
  • 300 ghvetemel
  • 4medium kokt egg
  • 100 grevet parmesanost
  • 1/4 tsjordet muskatnøtt
  • -ekstra virgin olivenolje.
  • -salt
  • -malt pepper
  • 450 gkalkunbryst
  • 200 gmortadella
  • 1,5 literbéchamelsaus
  • 75 gsjalottløk
  • 450 ghvetemel
  • 6medium kokt egg
  • 150 grevet parmesanost
  • 1/2 tsjordet muskatnøtt
  • -ekstra virgin olivenolje.
  • -salt
  • -malt pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest matkvernen til kjøkkenmaskinen med finkutteren montert, og sett hastigheten til 4 for å male opp sjalottløkene, kalkunen og mortadellaen.

  • Trinn 2

    Varm 3 ss olje i stekepanne over middels varme og tilsett det oppmalte kjøttet. Rør til alt vannet er fordampet, mellom 5-8 minutter. Ta vekk fra varmen og krydre med muskat, salt, pepper og revet ost.

  • Trinn 3

    Tilsett egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 4

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 5

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 6

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

  • Trinn 7

    Skjær pasta-arkene i 10 cm store ruter. Legg 2 spiseskjeer med fyll midt på hver firkant og rull sammen til 12 fylte cannelloni.

  • Trinn 8

    Hell halvparten av béchamel-sausen i en smurt bakepanne, legg canneloniene på innsiden av brettet og hell resten av sausen over. Dryss over revet ost og stek ved 200 °C i 30 minutter.

  • Trinn 9

    Serveres varmt med en liten salat ved siden av.

  • TIPS

    Prøv med fisk: bytt ut kalkun og mortadella med 500 g fersk laksfilet og følg ellers oppskriften.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Kalkun- og mortadella cannelloni

Trinn 1

Fest matkvernen til kjøkkenmaskinen med finkutteren montert, og sett hastigheten til 4 for å male opp sjalottløkene, kalkunen og mortadellaen.

Trinn 2

Varm 3 ss olje i stekepanne over middels varme og tilsett det oppmalte kjøttet. Rør til alt vannet er fordampet, mellom 5-8 minutter. Ta vekk fra varmen og krydre med muskat, salt, pepper og revet ost.

Trinn 3

Tilsett egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 4

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 5

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 6

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

Trinn 7

Skjær pasta-arkene i 10 cm store ruter. Legg 2 spiseskjeer med fyll midt på hver firkant og rull sammen til 12 fylte cannelloni.

Trinn 8

Hell halvparten av béchamel-sausen i en smurt bakepanne, legg canneloniene på innsiden av brettet og hell resten av sausen over. Dryss over revet ost og stek ved 200 °C i 30 minutter.

Trinn 9

Serveres varmt med en liten salat ved siden av.

TIPS

Prøv med fisk: bytt ut kalkun og mortadella med 500 g fersk laksfilet og følg ellers oppskriften.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.