Forrige side
Søte besettelser

Kanelboller

Det finnes ikke noe bedre enn lukten av nybakte kanelboller.

Begynn å lage mat

Detaljer

10

Ingredienser

12

Slik gjør du

Tid

90'

Forberedning

25'

Tilberedelse

115'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 115 ghvetemel
  • 20 gstrøsukker
  • 1/3 tssalt
  • 3 gtørrgjær
  • 40 mlvann
  • 20 mlmelk
  • 10 g + 35 gsmør
  • 1/3egg
  • 1 sskanel
  • 40 grørsukker (demerarasukker)
  • 230 ghvetemel
  • 40 gstrøsukker
  • 2/3 tssalt
  • 6 gtørrgjær
  • 80 mlvann
  • 40 mlmelk
  • 20 g + 70 gsmør
  • 2/3egg
  • 2 sskanel
  • 80 grørsukker (demerarasukker)
  • 345 ghvetemel
  • 60 gstrøsukker
  • 1 tssalt
  • 9 gtørrgjær
  • 120 mlvann
  • 60 mlmelk
  • 30 g + 105 gsmør
  • 1egg
  • 3 sskanel
  • 120 grørsukker (demerarasukker)
Lag det nå
  • Trinn 1

    Koble sil- og vekttilbehøret til kjøkkenmaskinen. Sikt melet ned i bollen.

  • Trinn 2

    Tilsett strøsukker, salt og gjær i bollen.

  • Trinn 3

    Ha vann, melk og litt smør i en bolle i mikrobølgeovnen til smøret har smeltet.

  • Trinn 4

    Fest eltekroken til kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 5

    Hell melkeblandingen i melblandingen, og vri hastighetsspaken til 4. Miks i 4 minutter.

  • Trinn 6

    Øk til hastighet 6, og bland i ytterligere 3 minutter.

  • Trinn 7

    Tilsett egget, og bland 1 minutt til.

  • Trinn 8

    Vend deigen over på et melet underlag, og kna for hånd i ett minutt. La deigen hvile på et lunt sted i 10 minutter.

  • Trinn 9

    Fest flatvispen med fleksibel kant til kjøkkenmaskinen, og bland i resten av smøret, lysebrunt sukker og kanel på hastighet 4 til du får en jevn deig.

  • Trinn 10

    Kjevle ut deigen til et rektangel, skjær litt av kantene om nødvendig. Fordel sukkerblandingen over hele deigen.

  • Trinn 11

    Rull deigen, og skjær den i brede skiver. Legg i en smurt bakeform. La heve i 1 time.

  • Trinn 12

    Stekes i forvarmet ovn på 170 °C i 25 minutter.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Kanelboller

Trinn 1

Koble sil- og vekttilbehøret til kjøkkenmaskinen. Sikt melet ned i bollen.

Trinn 2

Tilsett strøsukker, salt og gjær i bollen.

Trinn 3

Ha vann, melk og litt smør i en bolle i mikrobølgeovnen til smøret har smeltet.

Trinn 4

Fest eltekroken til kjøkkenmaskinen.

Trinn 5

Hell melkeblandingen i melblandingen, og vri hastighetsspaken til 4. Miks i 4 minutter.

Trinn 6

Øk til hastighet 6, og bland i ytterligere 3 minutter.

Trinn 7

Tilsett egget, og bland 1 minutt til.

Trinn 8

Vend deigen over på et melet underlag, og kna for hånd i ett minutt. La deigen hvile på et lunt sted i 10 minutter.

Trinn 9

Fest flatvispen med fleksibel kant til kjøkkenmaskinen, og bland i resten av smøret, lysebrunt sukker og kanel på hastighet 4 til du får en jevn deig.

Trinn 10

Kjevle ut deigen til et rektangel, skjær litt av kantene om nødvendig. Fordel sukkerblandingen over hele deigen.

Trinn 11

Rull deigen, og skjær den i brede skiver. Legg i en smurt bakeform. La heve i 1 time.

Trinn 12

Stekes i forvarmet ovn på 170 °C i 25 minutter.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.