Forrige side
Familiemoro

Karrikylling med fylte bakte poteter

Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Kjøttkvern

Kjøttkvern

Matebrett

Matebrett

Detaljer

6

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

45'

Tilberedelse

75'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 2 storekokte poteter
  • 25 ggratinert goudaost
  • 1 tskarripulver
  • 1 klypejordet muskatnøtt
  • -salt
  • -pepper
  • 4 storekokte poteter
  • 50 ggratinert goudaost
  • 1 tskarripulver
  • 1/4 tsjordet muskatnøtt
  • -salt
  • -pepper
  • 6 storekokte poteter
  • 75 ggratinert goudaost
  • 1 sskarripulver
  • 1/2 tsjordet muskatnøtt
  • -salt
  • -pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

  • Trinn 2

    Skjær kylling i strimler, og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2, kjør deretter kyllingen gjennom innmatingsrøret. Dytt med matpressen om nødvendig.

  • Trinn 3

    Krydre med karripulver, ost, ca. 1/3 ts salt, pepper, muskat og bland sammen med en skje.

  • Trinn 4

    Bytt ut den fine maleplaten fra matkvernen med pølsehornet.

  • Trinn 5

    Vask potetene, og fjern kjernen av poteten med en potetskreller.

  • Trinn 6

    Sett poteten inn på pølsehornet og fyll med kyllingstuffingen. Fyll alle 4 potetene.

  • Trinn 7

    Bak potetene i forvarmet ovn ved 200°C i 30 minutter, server.

  • TIPS

    Server i skiver som en overraskende forrett sammen med en karridipsaus

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Karrikylling med fylte bakte poteter

Trinn 1

Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

Trinn 2

Skjær kylling i strimler, og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2, kjør deretter kyllingen gjennom innmatingsrøret. Dytt med matpressen om nødvendig.

Trinn 3

Krydre med karripulver, ost, ca. 1/3 ts salt, pepper, muskat og bland sammen med en skje.

Trinn 4

Bytt ut den fine maleplaten fra matkvernen med pølsehornet.

Trinn 5

Vask potetene, og fjern kjernen av poteten med en potetskreller.

Trinn 6

Sett poteten inn på pølsehornet og fyll med kyllingstuffingen. Fyll alle 4 potetene.

Trinn 7

Bak potetene i forvarmet ovn ved 200°C i 30 minutter, server.

TIPS

Server i skiver som en overraskende forrett sammen med en karridipsaus

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.