Trinn 1
Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret
Trinn 2
Skjær kylling i strimler, og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2, kjør deretter kyllingen gjennom innmatingsrøret. Dytt med matpressen om nødvendig.
Trinn 3
Krydre med karripulver, ost, ca. 1/3 ts salt, pepper, muskat og bland sammen med en skje.
Trinn 4
Bytt ut den fine maleplaten fra matkvernen med pølsehornet.
Trinn 5
Vask potetene, og fjern kjernen av poteten med en potetskreller.
Trinn 6
Sett poteten inn på pølsehornet og fyll med kyllingstuffingen. Fyll alle 4 potetene.
Trinn 7
Bak potetene i forvarmet ovn ved 200°C i 30 minutter, server.
TIPS
Server i skiver som en overraskende forrett sammen med en karridipsaus
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret
Trinn 2
Skjær kylling i strimler, og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2, kjør deretter kyllingen gjennom innmatingsrøret. Dytt med matpressen om nødvendig.
Trinn 3
Krydre med karripulver, ost, ca. 1/3 ts salt, pepper, muskat og bland sammen med en skje.
Trinn 4
Bytt ut den fine maleplaten fra matkvernen med pølsehornet.
Trinn 5
Vask potetene, og fjern kjernen av poteten med en potetskreller.
Trinn 6
Sett poteten inn på pølsehornet og fyll med kyllingstuffingen. Fyll alle 4 potetene.
Trinn 7
Bak potetene i forvarmet ovn ved 200°C i 30 minutter, server.
TIPS
Server i skiver som en overraskende forrett sammen med en karridipsaus