Trinn 1
Skrell og grovhakk løken og hvitløken.
Trinn 2
Putt dem i foodprosessoren som er utstyrt med en flerfunksjonell kniv i rustfritt stål. Kjør foodprosessoren til løken og hvitløken er hakket.
Trinn 3
Smelt smøret i en stekepanne, og stek løk og hvitløk på middels varme til de er brune.
Trinn 4
Legg brødet og timianen i foodprosessoren som er utstyrt med en flerfunksjonell kniv i rustfritt stål. Bland på hastighet 1 til brødet har blitt til fine smuler. Sett til siden.
Trinn 5
Ha i kjøttdeig, paprikapulver, Worchestershiresaus, egg, stekt løk og hvitløk, brødsmuler, pepper, salt og halvparten av melken i en kjøkkenmaskinbolle med flatvisp
Trinn 6
Bland på hastighet 2 mens du sakte heller i den andre halvdelen av melken.
Trinn 7
Legg kjøttet på et stekebrett med bakepapir, og form en brødformet kjøttpudding med hendene. Bruk en skarp kniv til å lage et mønster øverst på kjøttpuddingen.
Trinn 8
Stek i 35 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn.
Trinn 9
Bland ketchup, brunt sukker og sennep med en skje i en separat bolle.
Trinn 10
Etter 35 minutter dekker du toppen på kjøttpuddingen med en større mengde saus. Sett kjøttpuddingen tilbake i ovnen, og stek i 35 minutter til.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Skrell og grovhakk løken og hvitløken.
Trinn 2
Putt dem i foodprosessoren som er utstyrt med en flerfunksjonell kniv i rustfritt stål. Kjør foodprosessoren til løken og hvitløken er hakket.
Trinn 3
Smelt smøret i en stekepanne, og stek løk og hvitløk på middels varme til de er brune.
Trinn 4
Legg brødet og timianen i foodprosessoren som er utstyrt med en flerfunksjonell kniv i rustfritt stål. Bland på hastighet 1 til brødet har blitt til fine smuler. Sett til siden.
Trinn 5
Ha i kjøttdeig, paprikapulver, Worchestershiresaus, egg, stekt løk og hvitløk, brødsmuler, pepper, salt og halvparten av melken i en kjøkkenmaskinbolle med flatvisp
Trinn 6
Bland på hastighet 2 mens du sakte heller i den andre halvdelen av melken.
Trinn 7
Legg kjøttet på et stekebrett med bakepapir, og form en brødformet kjøttpudding med hendene. Bruk en skarp kniv til å lage et mønster øverst på kjøttpuddingen.
Trinn 8
Stek i 35 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn.
Trinn 9
Bland ketchup, brunt sukker og sennep med en skje i en separat bolle.
Trinn 10
Etter 35 minutter dekker du toppen på kjøttpuddingen med en større mengde saus. Sett kjøttpuddingen tilbake i ovnen, og stek i 35 minutter til.