Forrige side
Barn og familie

Krydret jordbærsorbet

Ha melk, dadler, rød paprika, gojibær og evnetuelt kajennepepper i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og la maskinen gå i mellom 30 og 60 sekunder, til dadlene, papirkaen og gojibærene har blitt helt pulveriserte, og blandingen er glatt.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

6

Ingredienser

7

Slik gjør du

Ingredienser

  • 180 mlkopp mandelmelk uten tilsatt sukker (eller soja- eller kokosmelk for de som ikke vil ha nøtter)
  • 85 gfinhakkede dadler uten steiner
  • ½kopp grovt hakket rød paprika (1/2 middels stor)
  • ¼kopp gojibær (valgfritt, asia)
  • En klypekajennepepper, pluss litt mer etter smak (valgfritt)
  • 640 gfrosne jordbær
Lag det nå
  • Skritt 1

    Ha melk, dadler, rød paprika, gojibær og evnetuelt kajennepepper i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og la maskinen gå i mellom 30 og 60 sekunder, til dadlene, papirkaen og gojibærene har blitt helt pulveriserte, og blandingen er glatt.

  • Skritt 2

    Ha i frosne jordbær, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

  • Skritt 3

    Skrap nedover sidene av blenderbeholderen med den fleksible siden av stamperen. Ha i frosne jordbær, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

  • Skritt 4

    Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre frukten gjennom knivbladene slik at frukten blit glatt, men fortsatt holder seg frossen.

  • Skritt 5

    Hell ut, og server med en gang som frossen youghurt, eller kjøle ned i fryser i 2 timer dersom du ønsker en hardere sorbet-konsistens.

  • Skritt 6

    Du må ikke fryse den lenger, da det vil føre til at det utvikles iskrystaller.

  • Bemerkninger

    Du kan la være å bruk gojibær dersom du synes det blir for dyrt, og du kan la være å bruke kajennepepper hvis barn skal spise sorbeten. Mengden paprika kan dessuten halveres. Dersom du ønsker å lage en helt enkel jordbærsorbet, kan du la være å ha i paprika, goji og kajenne. Men fordi paprikaen inneholder mye vann, kan du da være nødt til å bruke 1 kopp (240 ml) melk.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Krydret jordbærsorbet

Skritt 1

Ha melk, dadler, rød paprika, gojibær og evnetuelt kajennepepper i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og la maskinen gå i mellom 30 og 60 sekunder, til dadlene, papirkaen og gojibærene har blitt helt pulveriserte, og blandingen er glatt.

Skritt 2

Ha i frosne jordbær, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

Skritt 3

Skrap nedover sidene av blenderbeholderen med den fleksible siden av stamperen. Ha i frosne jordbær, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

Skritt 4

Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre frukten gjennom knivbladene slik at frukten blit glatt, men fortsatt holder seg frossen.

Skritt 5

Hell ut, og server med en gang som frossen youghurt, eller kjøle ned i fryser i 2 timer dersom du ønsker en hardere sorbet-konsistens.

Skritt 6

Du må ikke fryse den lenger, da det vil føre til at det utvikles iskrystaller.

Bemerkninger

Du kan la være å bruk gojibær dersom du synes det blir for dyrt, og du kan la være å bruke kajennepepper hvis barn skal spise sorbeten. Mengden paprika kan dessuten halveres. Dersom du ønsker å lage en helt enkel jordbærsorbet, kan du la være å ha i paprika, goji og kajenne. Men fordi paprikaen inneholder mye vann, kan du da være nødt til å bruke 1 kopp (240 ml) melk.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.