Forrige side
Easy peasy

Laksetartare med ananas og søt soyasaus

Monter grovmalingsplaten til matkvernen, og fest deretter til kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret.

Begynn å lage mat

Detaljer

8

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

15'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 250 grensket laksefilet
  • 100 gananas-skiver
  • 1/2vårløk
  • 10 gkoriander
  • -ekstra virgin olivenolje
  • 2 cllimejuice
  • 1 sssøt soyasaus
  • -havsalt
  • 500 grensket laksefilet
  • 200 gananas-skiver
  • 1vårløk
  • 20 gkoriander
  • -ekstra virgin olivenolje
  • 3 cllimejuice
  • 3 sssøt soyasaus
  • -havsalt
  • 750 grensket laksefilet
  • 300 gananas-skiver
  • 2vårløk
  • 30 gkoriander
  • -ekstra virgin olivenolje
  • 5 cllimejuice
  • 5 sssøt soyasaus
  • -havsalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Monter grovmalingsplaten til matkvernen, og fest deretter til kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

  • Trinn 2

    Skrell ananas-skiver, vask koriander og vårløk.

  • Trinn 3

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3

  • Trinn 4

    Mal alle ingredienser etter følgende rekkefølge: først krydderurter, så ananas og til slutt laks

  • Trinn 5

    Krydre med limejuice, søt soyasaus, salt, 2 ss olje og bland godt sammen med laksen.

  • Trinn 6

    Fordel tartaren på 4 nedkjølte tallerkener, og form den til små ringer ved hjelp av en ringform eller spatel.

  • TIPS

    For en fastere konsistens; halvfrys laksen (ca. -5 °C ) før den males opp.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Laksetartare med ananas og søt soyasaus

Trinn 1

Monter grovmalingsplaten til matkvernen, og fest deretter til kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

Trinn 2

Skrell ananas-skiver, vask koriander og vårløk.

Trinn 3

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3

Trinn 4

Mal alle ingredienser etter følgende rekkefølge: først krydderurter, så ananas og til slutt laks

Trinn 5

Krydre med limejuice, søt soyasaus, salt, 2 ss olje og bland godt sammen med laksen.

Trinn 6

Fordel tartaren på 4 nedkjølte tallerkener, og form den til små ringer ved hjelp av en ringform eller spatel.

TIPS

For en fastere konsistens; halvfrys laksen (ca. -5 °C ) før den males opp.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.