Ingredienser
Skritt 1
Ha 1 kopp (240 ml) kokosmelk, revet kokosnøtt, lønnesirup, skall av lime, limesaft, ingefær, vanlinje og salt i blenderkolben på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket, og la maskinen gå på høy hastighet i mellom 30 og 60 sekunder, til blandingen er glatt og kremet.
Skritt 2
Ha i 1 1/2 kopp (225 g) kokt ris, blokker lokket og la maskinen gå på variable hastighet 4 i 10 skeunder, til blandingen er grovt kremet.
Skritt 3
(Vær forsiktig med å ikke kjøre maskinen for lenge. Dersom blandingen blir for glatt, blir grøten nemlig klebete.)
Skritt 4
I en kasserolle over middels varme, smelt kokosnøttolje, og ha i risblandingen. La dette småkoke i ca. 1 minutt.
Skritt 5
Sett varmen ned til middels-lav, og bland inn den resterende 1 1/2 koppen (225 g) med kokt ris og den resterende 3/4 koppen (180 ml) med kokosmelk.
Skritt 6
Rør i ca. 2 minutter, til blandingen blir litt tykkere, men fremdeles er kremet og løs i konsistensen.
Skritt 7
Blandingen vil raskt bli tykkere dersom den koker et minutt, og dersom du koker den lenger, vil grøten bli tørr.
Skritt 8
Del grøten jevnt mellom fire boller, og avslutt med 1 spiseskje ristet kokosnøttflak og 1/4 kopp (40 g) ferske bringebær.
Skritt 9
Server øyeblikkelig.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Skritt 1
Ha 1 kopp (240 ml) kokosmelk, revet kokosnøtt, lønnesirup, skall av lime, limesaft, ingefær, vanlinje og salt i blenderkolben på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket, og la maskinen gå på høy hastighet i mellom 30 og 60 sekunder, til blandingen er glatt og kremet.
Skritt 2
Ha i 1 1/2 kopp (225 g) kokt ris, blokker lokket og la maskinen gå på variable hastighet 4 i 10 skeunder, til blandingen er grovt kremet.
Skritt 3
(Vær forsiktig med å ikke kjøre maskinen for lenge. Dersom blandingen blir for glatt, blir grøten nemlig klebete.)
Skritt 4
I en kasserolle over middels varme, smelt kokosnøttolje, og ha i risblandingen. La dette småkoke i ca. 1 minutt.
Skritt 5
Sett varmen ned til middels-lav, og bland inn den resterende 1 1/2 koppen (225 g) med kokt ris og den resterende 3/4 koppen (180 ml) med kokosmelk.
Skritt 6
Rør i ca. 2 minutter, til blandingen blir litt tykkere, men fremdeles er kremet og løs i konsistensen.
Skritt 7
Blandingen vil raskt bli tykkere dersom den koker et minutt, og dersom du koker den lenger, vil grøten bli tørr.
Skritt 8
Del grøten jevnt mellom fire boller, og avslutt med 1 spiseskje ristet kokosnøttflak og 1/4 kopp (40 g) ferske bringebær.
Skritt 9
Server øyeblikkelig.