Ingredienser
Skritt 1
Ha 4 kopper (660 g) mais, kraft/buljong, cashewnøtter, sitronsaft, timian (eventuelt), salt, løkpulver, hvitløkspulver, gurkemeie og kajennepepper (om ønskelig) i blenderkolben på din KitchenAid® Power Plus®-blender.
Skritt 2
Blokker lokket, og innstill blenderen på Adapti-Blend™ Soup-programmet.
Skritt 3
Blend til maskinen stopper av seg selv. Du kan også blende i ca. 5 minutter, ved å begynne med hastighet 1, og gradvis øke til hastighet 10.
Skritt 4
Rør inn de 2 resterende koppene med mais, og la det være i ca. et minutt slik,at den varme suppen varmer opp maisen.
Skritt 5
Salt etter smak. Serveres med et dryss av kajennepepper eller sort pepper.
Skritt 6
Suppen kommer varm ut av blenderen.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Skritt 1
Ha 4 kopper (660 g) mais, kraft/buljong, cashewnøtter, sitronsaft, timian (eventuelt), salt, løkpulver, hvitløkspulver, gurkemeie og kajennepepper (om ønskelig) i blenderkolben på din KitchenAid® Power Plus®-blender.
Skritt 2
Blokker lokket, og innstill blenderen på Adapti-Blend™ Soup-programmet.
Skritt 3
Blend til maskinen stopper av seg selv. Du kan også blende i ca. 5 minutter, ved å begynne med hastighet 1, og gradvis øke til hastighet 10.
Skritt 4
Rør inn de 2 resterende koppene med mais, og la det være i ca. et minutt slik,at den varme suppen varmer opp maisen.
Skritt 5
Salt etter smak. Serveres med et dryss av kajennepepper eller sort pepper.
Skritt 6
Suppen kommer varm ut av blenderen.