Trinn 1
Oppbevar iskremmaskinsbollen i fryseren dagen før.
Trinn 2
Bland mango og basilikumblader med KitchenAid Classic 5 Speed Blender til en fløyelsaktig blanding.
Trinn 3
Miks vann og sukker i en liten panne. Varm opp til sukker er oppløst. Fjern fra varmen, tilsett den blandede mangoen og avkjøl.
Trinn 4
Fjern bolle, fest iskremmaskin og monter vispen.
Trinn 5
Sett kjøkkenmaskinen til hastighet 1, hell miksen i iskremmaskinbollen og la vispen jobbe i 20-30 minutter, avhengig av romtemperatur
Trinn 6
Fjern bollen og fordel iskremen i skåler med en iskremskje.
Trinn 7
Topp med spiselige blomster
TIPS
Hell litt balsamicoeddik glasur på toppen av isen innen du serverer.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Oppbevar iskremmaskinsbollen i fryseren dagen før.
Trinn 2
Bland mango og basilikumblader med KitchenAid Classic 5 Speed Blender til en fløyelsaktig blanding.
Trinn 3
Miks vann og sukker i en liten panne. Varm opp til sukker er oppløst. Fjern fra varmen, tilsett den blandede mangoen og avkjøl.
Trinn 4
Fjern bolle, fest iskremmaskin og monter vispen.
Trinn 5
Sett kjøkkenmaskinen til hastighet 1, hell miksen i iskremmaskinbollen og la vispen jobbe i 20-30 minutter, avhengig av romtemperatur
Trinn 6
Fjern bollen og fordel iskremen i skåler med en iskremskje.
Trinn 7
Topp med spiselige blomster
TIPS
Hell litt balsamicoeddik glasur på toppen av isen innen du serverer.