Forrige side
Søte besettelser

Mango-og basilikumsorbet

Dessert

Oppbevar iskremmaskinsbollen i fryseren dagen før.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Bolle til islagning

Bolle til islagning

Frukt-/grønnsakspresse

Frukt-/grønnsakspresse

Detaljer

5

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

5'

Tilberedelse

35'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 300 gmangopure
  • 80 gsukker
  • 100 mlvann
  • 2 bladerbasilikumblader
  • 10 gspiselige blomster
  • 900 gmangopure
  • 240 gsukker
  • 300 mlvann
  • 4 bladerbasilikumblader
  • 30 gspiselige blomster
  • 600 gmangopure
  • 160 gsukker
  • 200 mlvann
  • 6 bladerbasilikumblader
  • 20 gspiselige blomster
Lag det nå
  • Trinn 1

    Oppbevar iskremmaskinsbollen i fryseren dagen før.

  • Trinn 2

    Bland mango og basilikumblader med KitchenAid Classic 5 Speed ​​Blender til en fløyelsaktig blanding.

  • Trinn 3

    Miks vann og sukker i en liten panne. Varm opp til sukker er oppløst. Fjern fra varmen, tilsett den blandede mangoen og avkjøl.

  • Trinn 4

    Fjern bolle, fest iskremmaskin og monter vispen.

  • Trinn 5

    Sett kjøkkenmaskinen til hastighet 1, hell miksen i iskremmaskinbollen og la vispen jobbe i 20-30 minutter, avhengig av romtemperatur

  • Trinn 6

    Fjern bollen og fordel iskremen i skåler med en iskremskje.

  • Trinn 7

    Topp med spiselige blomster

  • TIPS

    Hell litt balsamicoeddik glasur på toppen av isen innen du serverer.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Mango-og basilikumsorbet

Trinn 1

Oppbevar iskremmaskinsbollen i fryseren dagen før.

Trinn 2

Bland mango og basilikumblader med KitchenAid Classic 5 Speed ​​Blender til en fløyelsaktig blanding.

Trinn 3

Miks vann og sukker i en liten panne. Varm opp til sukker er oppløst. Fjern fra varmen, tilsett den blandede mangoen og avkjøl.

Trinn 4

Fjern bolle, fest iskremmaskin og monter vispen.

Trinn 5

Sett kjøkkenmaskinen til hastighet 1, hell miksen i iskremmaskinbollen og la vispen jobbe i 20-30 minutter, avhengig av romtemperatur

Trinn 6

Fjern bollen og fordel iskremen i skåler med en iskremskje.

Trinn 7

Topp med spiselige blomster

TIPS

Hell litt balsamicoeddik glasur på toppen av isen innen du serverer.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.