Forrige side
Søte besettelser

Marmorkake

Dessert

Lekker og saftig kake med vanilje- og sjokoladekake rullet sammen.

Begynn å lage mat

Detaljer

10

Ingredienser

6

Slik gjør du

Tid

5'

Forberedning

15'

Tilberedelse

20'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 105 gromtemperert smør
  • 150 gstrøsukker
  • 1.7egg
  • 120 ghvetemel
  • 2/3 tsbakepulver
  • 1/6 tssalt
  • 1/2 tsvaniljeekstrakt
  • 26,7 mlhelmelk
  • 16,7 gkakaopulver
  • 2 ssvann
  • 210 gromtemperert smør
  • 300 gstrøsukker
  • 3.3egg
  • 240 ghvetemel
  • 1,3 tsbakepulver
  • 1/3 tssalt
  • 1 tsvaniljeekstrakt
  • 53,3 mlhelmelk
  • 33,3 gkakaopulver
  • 4 ssvann
  • 315 gromtemperert smør
  • 450 gstrøsukker
  • 5egg
  • 360 ghvetemel
  • 2 tsbakepulver
  • 1/2 tssalt
  • 1 1/2 tsvaniljeekstrakt
  • 80 mlhelmelk
  • 50 gkakaopulver
  • 6 ssvann
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha i smør og 400 g sukker i bollen til kjøkkenmaskinen med flatvisp. Visp på hastighet 6 i tre minutter til den er luftig.

  • Trinn 2

    Senk hastigheten til 2, og tilsett eggene, ett om gangen. Tilsett mel, bakepulver, salt, vanilje og melk. Bland på hastighet 2 til ingrediensene er godt blandet sammen.

  • Trinn 3

    Hell røren i to boller.

  • Trinn 4

    Ha i 50 g sukker, kakaopulver og vann i en middels stor bolle og visp til alt er blandet sammen. Tilsett blandingen i en av bollene med røren, og bland på hastighet 1 til alt er blandet sammen.

  • Trinn 5

    Ta en klatt med litt av vaniljerøren i en klargjort panne, og spre den utover bunnen. Bruk en annen skje til å legge en klatt sjokoladerøre over laget med vaniljerøre. Skyv sjokoladerøren litt ned, slik at litt av vaniljerøren blir synlig. Gjenta disse trinnene til kakeformen er 3/4 full.

  • Trinn 6

    Stek i 50 minutter på 170 °C i en forvarmet ovn.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Marmorkake

Trinn 1

Ha i smør og 400 g sukker i bollen til kjøkkenmaskinen med flatvisp. Visp på hastighet 6 i tre minutter til den er luftig.

Trinn 2

Senk hastigheten til 2, og tilsett eggene, ett om gangen. Tilsett mel, bakepulver, salt, vanilje og melk. Bland på hastighet 2 til ingrediensene er godt blandet sammen.

Trinn 3

Hell røren i to boller.

Trinn 4

Ha i 50 g sukker, kakaopulver og vann i en middels stor bolle og visp til alt er blandet sammen. Tilsett blandingen i en av bollene med røren, og bland på hastighet 1 til alt er blandet sammen.

Trinn 5

Ta en klatt med litt av vaniljerøren i en klargjort panne, og spre den utover bunnen. Bruk en annen skje til å legge en klatt sjokoladerøre over laget med vaniljerøre. Skyv sjokoladerøren litt ned, slik at litt av vaniljerøren blir synlig. Gjenta disse trinnene til kakeformen er 3/4 full.

Trinn 6

Stek i 50 minutter på 170 °C i en forvarmet ovn.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.