Forrige side
Søte besettelser

Marshmallows

Luftige og myke marshmallows som er enkle å lage hjemme.

Begynn å lage mat

Detaljer

8

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

10'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 3.3gelatinplater
  • 40 ggyllen sirup
  • 113,3 gstrøsukker
  • 60 ml + litt mer for å bløtlegge gelatinplatenevann
  • 2/3eggehviter
  • 1/3 spiseskjevaniljeekstrakt
  • 33,3 gmelis
  • 33,3 gmaisenna
  • 6.7gelatinplater
  • 80 ggyllen sirup
  • 226,7 gstrøsukker
  • 120 ml + litt mer for å bløtlegge gelatinplatenevann
  • 1.3eggehviter
  • 2/3 ssvaniljeekstrakt
  • 66,7 gmelis
  • 66,7 gmaisenna
  • 10gelatinplater
  • 120 ggyllen sirup
  • 340 gstrøsukker
  • 180 ml + litt mer for å bløtlegge gelatinplatenevann
  • 2eggehviter
  • 1 ssvaniljeekstrakt
  • 100 gmelis
  • 100 gmaisenna
Lag det nå
  • Trinn 1

    Bløt gelatinplatene i kaldt vann.

  • Trinn 2

    Ha gyllen sirup, sukker og vann i en stor kasserolle på middels varme. Kok sukkeret forsiktig opp, og kok i 5 minutter. Ikke rør.

  • Trinn 3

    Ha eggehvitene i bollen til en kjøkkenmaskin som er utstyrt med ballongvisp. Bland i 1 minutt på hastighet 10 til det dannes topper.

  • Trinn 4

    Mens maskinen går, heller du sukkersirupen sakte ned i bollen.

  • Trinn 5

    Klem ut gelatinen, og tilsett den i eggehvite- og sukkerblandingen. Tilsett vaniljeekstrakten.

  • Trinn 6

    Pisk på hastighet 10 til marshmallowblandingen er tykk og blank.

  • Trinn 7

    Bland melis og maisstivelse. Kle et stekebrett med bakepapir, og dryss over godt med melis. Dette er for å hindre at marshmallowen kleber seg.

  • Trinn 8

    Hell på marshmallowblandingen, dryss melis- og sukkerblandingen, og la stå i romtemperatur over natten. Dryss maisstivelse på en skarp kniv før du skjærer marshmallowen i ønsket form og størrelse.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Marshmallows

Trinn 1

Bløt gelatinplatene i kaldt vann.

Trinn 2

Ha gyllen sirup, sukker og vann i en stor kasserolle på middels varme. Kok sukkeret forsiktig opp, og kok i 5 minutter. Ikke rør.

Trinn 3

Ha eggehvitene i bollen til en kjøkkenmaskin som er utstyrt med ballongvisp. Bland i 1 minutt på hastighet 10 til det dannes topper.

Trinn 4

Mens maskinen går, heller du sukkersirupen sakte ned i bollen.

Trinn 5

Klem ut gelatinen, og tilsett den i eggehvite- og sukkerblandingen. Tilsett vaniljeekstrakten.

Trinn 6

Pisk på hastighet 10 til marshmallowblandingen er tykk og blank.

Trinn 7

Bland melis og maisstivelse. Kle et stekebrett med bakepapir, og dryss over godt med melis. Dette er for å hindre at marshmallowen kleber seg.

Trinn 8

Hell på marshmallowblandingen, dryss melis- og sukkerblandingen, og la stå i romtemperatur over natten. Dryss maisstivelse på en skarp kniv før du skjærer marshmallowen i ønsket form og størrelse.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.