Trinn 1
Bløt gelatinplatene i kaldt vann.
Trinn 2
Ha gyllen sirup, sukker og vann i en stor kasserolle på middels varme. Kok sukkeret forsiktig opp, og kok i 5 minutter. Ikke rør.
Trinn 3
Ha eggehvitene i bollen til en kjøkkenmaskin som er utstyrt med ballongvisp. Bland i 1 minutt på hastighet 10 til det dannes topper.
Trinn 4
Mens maskinen går, heller du sukkersirupen sakte ned i bollen.
Trinn 5
Klem ut gelatinen, og tilsett den i eggehvite- og sukkerblandingen. Tilsett vaniljeekstrakten.
Trinn 6
Pisk på hastighet 10 til marshmallowblandingen er tykk og blank.
Trinn 7
Bland melis og maisstivelse. Kle et stekebrett med bakepapir, og dryss over godt med melis. Dette er for å hindre at marshmallowen kleber seg.
Trinn 8
Hell på marshmallowblandingen, dryss melis- og sukkerblandingen, og la stå i romtemperatur over natten. Dryss maisstivelse på en skarp kniv før du skjærer marshmallowen i ønsket form og størrelse.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Bløt gelatinplatene i kaldt vann.
Trinn 2
Ha gyllen sirup, sukker og vann i en stor kasserolle på middels varme. Kok sukkeret forsiktig opp, og kok i 5 minutter. Ikke rør.
Trinn 3
Ha eggehvitene i bollen til en kjøkkenmaskin som er utstyrt med ballongvisp. Bland i 1 minutt på hastighet 10 til det dannes topper.
Trinn 4
Mens maskinen går, heller du sukkersirupen sakte ned i bollen.
Trinn 5
Klem ut gelatinen, og tilsett den i eggehvite- og sukkerblandingen. Tilsett vaniljeekstrakten.
Trinn 6
Pisk på hastighet 10 til marshmallowblandingen er tykk og blank.
Trinn 7
Bland melis og maisstivelse. Kle et stekebrett med bakepapir, og dryss over godt med melis. Dette er for å hindre at marshmallowen kleber seg.
Trinn 8
Hell på marshmallowblandingen, dryss melis- og sukkerblandingen, og la stå i romtemperatur over natten. Dryss maisstivelse på en skarp kniv før du skjærer marshmallowen i ønsket form og størrelse.