Trinn 1
For å lage matcha-iskremen blander du melk og den største delen av sukkeret i en gryte på middels varme og rører til sukkeret er oppløst. Hell blandingen i en bolle, og la den avkjøles helt.
Trinn 2
Hell kremen (men la 3 ss av kremen være igjen) i bollen. Bland resten av kremen med matcha-pulver, og tilsett det i bollen. Visp kort til alle ingrediensene er blandet sammen.
Trinn 3
Fest iskremtilbehøret på kjøkkenmaskinen (bollen til iskremtilbehøret må ligge i fryseren over natten før den brukes).
Trinn 4
Vri hastighetsspaken til 1, og hell kremblandingen i bollen til iskremtilbehøret.
Trinn 5
Rør i 20 minutter til iskremen danner stive topper. Frys i ytterligere fire timer.
Trinn 6
For å lage mochi-deigen blander du sammen rismel, vann og resten av sukkeret i en bolle som kan brukes i mikrobølgeovn. Dekk bollen med plastfolie, og sett den i mikrobølgeovn i ett minutt på 900 watt. Rør inn pandan, dekk til med plastfolie igjen, og sett bollen i mikrobølgeovnen i ett minutt til.
Trinn 7
Dekk arbeidsflaten og kjevlen godt med maisstivelse. Legg mochi-deigen på arbeidsflaten, og kjevle den ut.
Trinn 8
Skjær ut rundinger i ønsket størrelse, og sett dem til side.
Trinn 9
Bruk en iskremskje til å lage runde kuler av iskrem. Plasser dem på mochien og gjør dem til runde kuler ved hjelp av plastfolien.
Trinn 10
Server umiddelbart, eller legg mochi-iskremen i fryseren og nyt den senere.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
For å lage matcha-iskremen blander du melk og den største delen av sukkeret i en gryte på middels varme og rører til sukkeret er oppløst. Hell blandingen i en bolle, og la den avkjøles helt.
Trinn 2
Hell kremen (men la 3 ss av kremen være igjen) i bollen. Bland resten av kremen med matcha-pulver, og tilsett det i bollen. Visp kort til alle ingrediensene er blandet sammen.
Trinn 3
Fest iskremtilbehøret på kjøkkenmaskinen (bollen til iskremtilbehøret må ligge i fryseren over natten før den brukes).
Trinn 4
Vri hastighetsspaken til 1, og hell kremblandingen i bollen til iskremtilbehøret.
Trinn 5
Rør i 20 minutter til iskremen danner stive topper. Frys i ytterligere fire timer.
Trinn 6
For å lage mochi-deigen blander du sammen rismel, vann og resten av sukkeret i en bolle som kan brukes i mikrobølgeovn. Dekk bollen med plastfolie, og sett den i mikrobølgeovn i ett minutt på 900 watt. Rør inn pandan, dekk til med plastfolie igjen, og sett bollen i mikrobølgeovnen i ett minutt til.
Trinn 7
Dekk arbeidsflaten og kjevlen godt med maisstivelse. Legg mochi-deigen på arbeidsflaten, og kjevle den ut.
Trinn 8
Skjær ut rundinger i ønsket størrelse, og sett dem til side.
Trinn 9
Bruk en iskremskje til å lage runde kuler av iskrem. Plasser dem på mochien og gjør dem til runde kuler ved hjelp av plastfolien.
Trinn 10
Server umiddelbart, eller legg mochi-iskremen i fryseren og nyt den senere.