Forrige side
Søte besettelser

Muffins med rabarbra og bjørnebær

Muffins med rabarbra og bjørnebær, og knasende søt sukkerglasur.

Begynn å lage mat

Detaljer

8

Ingredienser

6

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

20'

Tilberedelse

30'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 70 gselvhevende mel
  • 1/3 tsbakepulver
  • 25 gbrunt sukker
  • 80 gyoghurt
  • 2/3egg
  • 40 gbjørnebær
  • 15 grabarbra
  • 20 gsmør, smeltet
  • 140 gselvhevende mel
  • 2/3 tsbakepulver
  • 50 gbrunt sukker
  • 160 gyoghurt
  • 1.3egg
  • 80 gbjørnebær
  • 30 grabarbra
  • 40 gsmør, smeltet
  • 210 gselvhevende mel
  • 1 tsbakepulver
  • 75 gbrunt sukker
  • 240 gyoghurt
  • 2egg
  • 120 gbjørnebær
  • 45 grabarbra
  • 60 gsmør, smeltet
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha mel, bakepulver og brunt sukker i bollen til kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 2

    Fest flatvispen og bland i 30 sekunder på hastighet 1.

  • Trinn 3

    Tilsett smeltet smør, egg og yoghurt, og bland sammen på hastighet 4 i 30 sekunder.

  • Trinn 4

    Skjær rabarbra i biter og tilsett i røren. Tilsett bjørnebær, og rør frukten forsiktig inn i røren.

  • Trinn 5

    Dekk en muffinsform med bakepapir. Hell røren i formen.

  • Trinn 6

    Dryss litt brunt sukker over muffinsene, og stek i 20 minutter på 180 °C.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


a) Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Muffins med rabarbra og bjørnebær

Trinn 1

Ha mel, bakepulver og brunt sukker i bollen til kjøkkenmaskinen.

Trinn 2

Fest flatvispen og bland i 30 sekunder på hastighet 1.

Trinn 3

Tilsett smeltet smør, egg og yoghurt, og bland sammen på hastighet 4 i 30 sekunder.

Trinn 4

Skjær rabarbra i biter og tilsett i røren. Tilsett bjørnebær, og rør frukten forsiktig inn i røren.

Trinn 5

Dekk en muffinsform med bakepapir. Hell røren i formen.

Trinn 6

Dryss litt brunt sukker over muffinsene, og stek i 20 minutter på 180 °C.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.