Forrige side
Fra matskapet

Muffins med sjokoladebiter

Enkle hjemmebakte muffins med sjokoladebiter som alle kommer til å elske.

Begynn å lage mat

Detaljer

11

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

30'

Tilberedelse

45'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 123,3 ghvetemel
  • 1,3 tsbakepulver
  • 66,7 gsukker
  • 1/6 tssalt
  • 1/6 tsvaniljeekstrakt
  • 26,7 mlsolsikkeolje
  • 83,3 mlmelk
  • 21,7 gsmør, smeltet
  • 2/3egg
  • 16,7 grømme
  • 66,7 gmørk sjokolade
  • 246,7 ghvetemel
  • 2,7 tsbakepulver
  • 133,3 gsukker
  • 1/3 tssalt
  • 1/3 tsvaniljeekstrakt
  • 53,3 mlsolsikkeolje
  • 166,7 mlmelk
  • 43,3 gsmør, smeltet
  • 1.3egg
  • 33,3 grømme
  • 133,3 gmørk sjokolade
  • 370 ghvetemel
  • 4 tsbakepulver
  • 200 gsukker
  • 1/2 tssalt
  • 1/2 tsvaniljeekstrakt
  • 80 mlsolsikkeolje
  • 250 mlmelk
  • 65 gsmør, smeltet
  • 2egg
  • 50 grømme
  • 200 gmørk sjokolade
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha mel, bakepulver, sukker, salt og vaniljeekstrakt i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp.

  • Trinn 2

    Bland i 30 sekunder på rørehastighet.

  • Trinn 3

    Sett en ny bolle i kjøkkenmaskinen, og tilsett solsikkeolje, melk, smeltet smør, egg og rømme. Miks på hastighet 2 i ett minutt.

  • Trinn 4

    Tilsett de våte ingrediensene til de tørre, og bland på hastighet 2 til de er så vidt blandet sammen.

  • Trinn 5

    Legg sjokoladen i en blender, og kjør på hastighet 1 til sjokoladen er hakket.

  • Trinn 6

    Tilsett sjokoladen til muffinsrøren. Bland på hastighet 1 til ingrediensene så vidt er blandet sammen.

  • Trinn 7

    Kle et 12-hulls muffinsbrett med muffinsformer.

  • Trinn 8

    Fordel røren i muffinsformene, fyll nesten helt opp.

  • Trinn 9

    Stek i forvarmet ovn på 180 °C i 25−30 minutter til toppene er gyllenbrune og midten er stivnet.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Muffins med sjokoladebiter

Trinn 1

Ha mel, bakepulver, sukker, salt og vaniljeekstrakt i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp.

Trinn 2

Bland i 30 sekunder på rørehastighet.

Trinn 3

Sett en ny bolle i kjøkkenmaskinen, og tilsett solsikkeolje, melk, smeltet smør, egg og rømme. Miks på hastighet 2 i ett minutt.

Trinn 4

Tilsett de våte ingrediensene til de tørre, og bland på hastighet 2 til de er så vidt blandet sammen.

Trinn 5

Legg sjokoladen i en blender, og kjør på hastighet 1 til sjokoladen er hakket.

Trinn 6

Tilsett sjokoladen til muffinsrøren. Bland på hastighet 1 til ingrediensene så vidt er blandet sammen.

Trinn 7

Kle et 12-hulls muffinsbrett med muffinsformer.

Trinn 8

Fordel røren i muffinsformene, fyll nesten helt opp.

Trinn 9

Stek i forvarmet ovn på 180 °C i 25−30 minutter til toppene er gyllenbrune og midten er stivnet.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.