Forrige side
Sunt

Mynte- og korianderchutney

Ha alle ingrediensene i blenderkolben til din KitchenAid® Power Plus®-blender.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

12

Ingredienser

4

Slik gjør du

Ingredienser

  • 120 mlfiltrert vann
  • 56 gkorianderblader (2 store bunter)
  • 28 gmynteblader (1 stor eller 2 liten bunt)
  • 35 gråe, usaltede cashewnøtter
  • 2spiseskjeer fersk limesaft, pluss litt mer etter smak
  • 2spiseskjeer rødløk i terninger (1 tynn skive)
  • 2teskjeer finhakket ingefær (ca. 2,5 cm), pluss litt ekstra etter smak
  • 1teskje eplesidereddik
  • 11 teskje havsalt
  • ½teskje malt spisskarve
  • 1liten grønn chili (renset), pluss litt mer etter smak
  • 2middels store hvitløkskløfter
Lag det nå
  • Skritt 1

    Ha alle ingrediensene i blenderkolben til din KitchenAid® Power Plus®-blender.

  • Skritt 2

    Blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

  • Skritt 3

    Innstill maskinen på variabel hastighet 9 eller 10, og bruk stamperen mens maskinen går på høy hastighet i 30 til 30 sekunder, til blandingen er glatt og kremet.

  • Skritt 4

    Klem ut limesaften, ingefær og chilipepper etter smak.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Mynte- og korianderchutney

Skritt 1

Ha alle ingrediensene i blenderkolben til din KitchenAid® Power Plus®-blender.

Skritt 2

Blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

Skritt 3

Innstill maskinen på variabel hastighet 9 eller 10, og bruk stamperen mens maskinen går på høy hastighet i 30 til 30 sekunder, til blandingen er glatt og kremet.

Skritt 4

Klem ut limesaften, ingefær og chilipepper etter smak.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.